Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı yakalamak istiyor

17.11.2017 - 09:23 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 09:23

Süper Lig'in 12.haftasında çok önemli bir karşılaşma oynanacak. Lider Galatasaray deplasmanda ikinci sırada yer alan Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maç 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. M.Başakşehir, 3 puan önündeki lider Galatasaray'ı mağlup edip rakibini yakalamak istiyor. Haftaya lider giren Galatasaray ise 26 puana sahip.

Caicara cezalı

Medipol Başakşehir'de, sarı kart cezalısı Junior Caicara, Galatasaray'a karşı takımındaki yerini alamayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Brezilyalı oyuncunun yerine Uğur Uçar'a görev vermesi bekleniyor.  Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir'in durumu da maç günü netlik kazanacak. Medipol Başakşehir'de sakatlığı süren Mehmet Batdal ise Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Clichy, Attamah ve Mahmut ceza sınırında

Medipol Başakşehir'de, Galatasaray karşılaşması öncesinde Gael Clichy, Joseph Attamah ve Mahmut Tekdemir sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu, yarınki mücadelede de sarı kart görmeleri halinde, 13. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında oynayamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler