Medipol Başakşehir'de Stefano Okaka'dan açıkladı! Transfer, Fatih Terim, Mario Balotelli...

Orhan Gülek
31.01.2022 - 15:25 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 15:38

Medipol Başakşehir'in golcü ismi Stefano Okaka, Süper Lig'de en beğendiği forvetin Adana Demirsporlu futbolcu Mario Balotelli olduğunu açıkladı. İşte detaylar

Medipol Başakşehir'de Stefano Okaka'dan açıkladı! Transfer, Fatih Terim, Mario Balotelli...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'in golcüsü Stefano Okaka, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Okaka, en büyük hedefinin İtalya milli takımında oynamak olduğunu söyledi.

"Burada takımımla birlikte olmaktan mutluyum"

32 yaşındaki deneyimli forvetin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Antalya kampı güzel geçiyor. Ligde araya girdik. İyi bir hazırlanma süreci içindeyiz. Takıma yeni gelen oyuncular oldu. Eksik olduğumuz fiziksel yüklemeleri ve mental aşılamaları yapmak açısından iyi bir kamp oluyor. Futbol olarak da eksiklerimizi gideriyoruz. Burada takımımla birlikte olmaktan mutluyum."

"Ligin ilk yarısı benim için olumlu geçti"

"Futbolun içerisinde inişli çıkışlı grafikler vardır. Önemli olan şey istikrardır. Ligin ilk yarısındaki istikrarımı sıkı çalışmama borçluyum. 3-4 maçtır suskun olabilirim ama aynı mentaliteyle devam ediyorum. Takım için mücadele etme gayreti içerisindeyim. Bu anlamda ligin ilk yarısı benim için olumlu geçti. İkinci yarıya da bu performansı taşımak zorundayım. Çalışmalarıma sıkı bir şekilde devam etmek istiyorum."

"Fit olmak zorunda olduğumu biliyorum"

"Kendime sınır getirmek istemiyorum. Ben her zaman özellikle gol yollarında iyi olmak zorunda olduğumu biliyorum. Fit olmak zorunda olduğumu biliyorum. Kariyerimin bütün sürecinde bu böyle oldu. Ben mücadelemi en iyi anlamda yapma gayreti içinde olacağım. Bakalım sezon sonunda neleri başarmış olacağız."

"Süper Lig'de en beğendiğim forvet dostum Mario Balotelli."

"Bence sezonun başında açıkçası İtalya milli takımına seçilmek için çalıştım. Çok da iyi gitti işler benim için. Mario için şu an mutluyum. Benim hedefim gelecekte İtalya milli takımına seçilmek. İlk yarıda gösterdiğim performansla bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Bunu başaracaksam da başta Emre hocamızın önderliğinde kulüp arkadaşlarımla beraber yapacağım. Benim de en büyük hedefim İtalya milli takımında oynamak"

"Beşiktaş ve Galatasaray'dan çok ciddi teklif aldım"

"Bence Türkiye ligi son 2 yılda yükselişte. Fantastik stadyumlar, kaliteli oyuncular var. Birçok Türk takımı Avrupa'dan önemli oyunculara sahip. Ama bir gerçek var ki İngiltere Premier Lig ve Serie A çok üst seviyede. Ben gelecekte en üst seviyede olacağını düşünüyorum. Ben Premier Lig'de oynarken Beşiktaş ve Galatasaray'dan çok ciddi teklif aldım. Özellikle Fatih Terim'in büyük bir ilgisi vardı. 4-5 sene önce Türkiye'ye gelmeye çok yakındım. Şu anda Başakşehir'deyim. Burada olmaktan da çok mutluyum."

"Fatih Terim gerçekten bir imparator"

"Londra'dayken Beşiktaş 15-20 kişilik bir kafileyle geldi ve transferim için benimle görüştü. Kulüp bazında bir anlaşma olmadığından dolayı transfer gerçekleşmedi. Galatasaray'dan gelen teklifte neredeyse havaalanına gidip İstanbul'a uçacak kadar yakın bir görüşme gerçekleşti. Ancak onda da transferin son saatleri olduğu için gerçekleşmedi. Fatih Terim Türkiye'de bahsedildiği gibi gerçekten bir imparator. İtalya'da da çok başarılı işler yaptı. Avrupa'da ve Türkiye'de en başarılı antrenör olarak biliniyor. Bence herkesin saygı göstermesi gerekiyor. İtalya'da Türk antrenörlüğünü temsil eden birinin bu seviyelere gelmesi büyük gurur."

İlgini Çekebilir
Başakşehir transfer haberlerini yalanladı! Okaka, Ljajic...
Habere Git

"Emre hoca ile futbol felsefemiz ve oyun mentalitemiz çok değişti"

"Emre Belözoğlu Türkiye'den çıkmış efsane bir Türk oyuncu olarak biliniyor. Kariyeri her şeyi anlatıyor. İtalya ve İspanya'da en büyük takımlarda oynamış. Hoca olarak ise takımımız biraz zor durumdaydı ve birçok şey onla değişti. Futbol felsefemiz ve oyun mentalitemiz çok değişti. Kötü giden bir grafiği üst seviyeye çekti. Genç bir antrenör olarak futbolculara bakış açısı büyük bir ağabey gibi."

"Trezeguet ile beraber mücadele etmek beni çok mutlu eder"

"Eğer Trezeguet resmi olarak kulübümüze gelirse bizim için çok iyi olur. Onu tekrardan görmekten çok mutlu olacağım. Beraber mücadele etmek beni çok mutlu eder. Afrika Kupası'ndan döndükten sonra ligin ikinci yarısında enerjisi ve futboluyla bize çok şey katacaktır."

"Dünyanın en güzel şehirlerinden birisi İstanbul"

"Türkiye gerçekten benim için çok özel bir yer. Şehirleri çok beğendim. Yemekleri çok beğendim ve insanları çok beğendim. Türk insanı gerçekten çok kibar ve misafirperver. Bu da benim iyi bir şekilde futboluma devam ettirmemi sağlıyor. Buradaki adaptasyon sürecimi hızlı atlatmam için yardımcı oluyor. Dünyanın en güzel şehirlerinden birisi İstanbul, kendimi burada çok mutlu hissediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler