Medipol Başakşehirli Pizzi: Gedson Fernandes ile görüştüm

Feride Kara
09.02.2022 - 19:17 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 19:22

Medipol Başakşehir’in devre arası transferinde Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Pizzi gelmeden önce Gedson Fernandes ile konuştuğunu söyledi

Medipol Başakşehirli Pizzi: Gedson Fernandes ile görüştüm

Medipol Başakşehir'de bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transferler Pizzi ve Trezeguet açıklamalarda bulundu. 

Gelmeden önce Gedson Fernandes ile görüştü

Benfica'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Pizzi Türkiye'ye gelmeden önce Gedson Fernandes ile konuştuğunu belirterek "Burada olduğum için çok mutuyum. Güçlü bir kulübe geldim. Çalışmalarımı sıkı bir şekilde yapıyorum. Gelmeden önce Gedson Fernandes ile konuştum. O da Rizespor'da oynuyor. Ayrıca Caiçara'dan da olumlu bilgiler aldım. Başakşehir'i hak ettiği yere taşımak için mücadele edeceğiz." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Ben Fenerbahçeliyim! Fenerbahçe taraftarı vefalıdır"
Habere Git

Türkiye benim 2. vatanım

Aston Villa'dan Süper Lig'e geri dönen Trezeguet ise "Burada olduğum için mutluyum. Başakşehir büyük ve harika bir takım. Takıma yardım edebileceğimi umuyorum. Türkiye benim 2. vatanım diyebilirim. Burada çok güzel anılarım vardı ve yeniden burada olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Kasımpaşa benim için özel bir kulüptü. Onlara ve Diagne'ye beraber geçirdiğimiz zamanlar için teşekkür ediyorum. Şimdi Okaka ile beraber oynayacağım. Daha önce Anderlecht'te beraber oynamıştık. Çok özel bir karakter ve futbolcu. Burada önemli olan bireysel performans değil, takım olarak yaptıklarımız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler