Meğer Barcelona yönetimi her şeyi biliyormuş!

29.08.2020 - 15:50 | Son Güncellenme: 29.08.2020 - 15:55

Lionel Messi’nin ayrılık isteğini burofax aracılığıyla Barcelona yönetimine bildirmesi spor dünyasında şok etkisi yaratmıştı. Ancak yönetimin Messi’nin ayrılma isteğini çok önceden bildiği iddia edildi.

Meğer Barcelona yönetimi her şeyi biliyormuş!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Son günlerde futbol dünyasının en çok konuştuğu konu şüphesiz Messi’nin Barcelona’dan ayrılma isteğini yönetime bildirmesi.

Bunun burofax aracılığıyla yapılması birçokları tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Ancak durumun sanılandan daha farklı olduğu ortaya çıktı.

Messi 1.5 ay önce bildirmiş!

Marca gazetesinin haberine göre Barcelona yönetimi için Messi’nin burofax’ı sürpriz değildi.

Messi’nin bundan 1.5 ay önce Barcelona yönetimine takımdan ayrılacağını ve kulüpteki son senesi olduğunu bildirdiği kaydedildi.

Arjantinli yıldız bu süreçte birden çok kez ayrılık isteğini yönetime bildirdi. Ancak gönderdiği burofax ayrılık isteğinin resmiyete dökülmüş haliydi.

Barcelona yönetimiden Messi'nin avukatlarına net tavır!

Öte yandan Messi’nin avukatları dün kulübe gönderdikleri yazıda dostça ayrılmak istediklerini aktardı. Yönetimle bir toplantı talebi de iletildi.

Bu talebin üzerinden 24 saat geçmesine rağmen yönetimden olumlu bir cevap gelmedi.

Barcelona yönetimi, Messi’nin satışı için bir araya gelmeyi kesinlikle reddederken sadece sözleşme uzatmak için toplantı yapabileceklerini bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler