Mehmet Akif Üstündağ'dan İlkin Aydın ve Simge Aköz açıklaması geldi

Aleyna Gürgen
18.07.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 18:21

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni açıklamalarında Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın ve Simge Aköz'den bahsetti. İşte detaylar...

Mehmet Akif Üstündağ'dan İlkin Aydın ve Simge Aköz açıklaması geldi

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Habertürk için özel açıklamalarda bulundu. Üstündağ, Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosu hakkında konuştu. 

"Simge de çok büyük emekler vermiş bir isim"

Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarında milli libero Simge Aköz'ün Paris kadrosunda yer almaması hakkında şunları söyledi: "Ulusal liglerde kadrolar artık 14 kişi ile mücadele ediliyor ve iki libero oynatabiliyorsunuz. Ama olimpiyatlarda iki libero yok, tek libero ile gitmek durumundasınız. Tek libero ile gidince de koç ve staff tercihini Gizem Örge'den yana kullandı. Simge de çok büyük emekler vermiş, çok büyük başarılara imza atmış bir isim.”

"Takım olgusu için oldukça mutluluk verici bir olay"

Üstündağ konuşmasının devamında Simge Aköz için "Simge'nin kendisinin de bir açıklaması var. Sürekli hâlâ takımın yanında ve takımla birlikte olduğunu, takım için en büyük destekçi olduğunu belirtiyor. Bu da takım olgusu için oldukça mutluluk verici bir olay." dedi.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın olimpiyat kadrosunda Ayça Aykaç sürprizi
Habere Git

"İlkin Aydın'ın durumu biraz sıkıntılı gözüküyor"

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, sakatlık yaşayan İlkin Aydın'ın son durumu hakkında ise şunları söyledi: "İlkin’in durumu biraz sıkıntılı gözüküyor ama 26 Temmuz’a kadar kadroda bir değişiklik söz konusu olacağı için Paris’e 14 kişiyle gidilecek."

"Hazırlık maçı da yapmayı düşünüyoruz"

Üstündağ açıklamalarında Filenin Sultanları için hazırlık maçı hakkında ise "Olimpiyat kafilesi çok erken, ayın 21'i akşam Paris'e hareket edecek. Temaslarımız var, bir hazırlık maçı da yapmayı düşünüyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler