Mehmet Akyüz iddialı: "Bekle bizi Süper Lig!"

19.07.2017 - 17:43 | Son Güncellenme: 19.07.2017 - 17:43

Mehmet Akyüz iddialı: "Bekle bizi Süper Lig!"

AJANSSPOR ÖZEL -  TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un yeni transferi Mehmet Akyüz, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programına özel açıklamalar yaptı. Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayan Akyüz, hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Akyüz’ün Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Rizespor’dan ayrılık süreci hakkında…

Çaykur Rizespor ile ne yönetim olarak ne de teknik kadro olarak herhangi bir kırgınlığım yok. Rize’de çok güzel günlerim geçti. Oturup anlaştık ve güzel bir ayrılık oldu. Rizespor hep kalbimde, gönlümde olacaktır.

“Bu transfer iki tarafa da hayırlı olsun”

Benim hedefim her futbolcu gibi öncelikle Spor Toto Süper Lig’de kalmaktı. Süper Lig nasip olmadı. Daha sonra Başkanımız Mustafa Temel Bozbağ aradı. Menajerim Erdinç Şehit ile birlikte oturduk, anlaştık. Umarım bu transfer her iki tarafa da hayırlı olur. Burada olmaktan mutluyum.

“Hedefimiz Spor Toto Süper Lig”

Başkanımız hedeflerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu söyledi. Benim de tekrar Süper Lig’de oynama gibi bir hayalim var. İnşallah Süper Lig’e teknik kadro, arkadaşlarımız ve taraftarımızla birlik olup Giresunspor’u Spor Toto Süper Lig’e çıkaracağız.

“Dolu dolu maçlar oynayacağıma inanıyorum”

Benim için TFF 1. Lig’e dönüş biraz kötü oldu ama daha sağlam ve kuvvetli bir şekilde geri döneceğime inanıyorum. Önemli olan maç oynamak. Sezondaki tüm maçları dolu dolu oynayıp tekrar Süper Lig’e döneceğime inanıyorum.

Mehmet Akyüz, kaç gol atmayı hedefliyor?

Bir forvet, bir hücum oyuncusu olarak gol atmak güzel bir şey. Hedefime gelecek olursak. Atabildiğim kadar bol gol atmayı hedefliyorum. Benim amacım bu. Bol bol gol atmak ve Giresunspor’a faydalı olmak istiyorum.

“TFF 1. Lig’in kalitesi arttı”

Özellikle bu yabancı sınırlaması sonrası TFF 1. Lig’in kalitesi daha da arttı. Çünkü Türk futbolcular Spor Toto Süper Lig’de pek fazla yer bulamadı. O yüzden kalite bayağı arttı diyebiliriz. İnşallah güzel bir sezon olur. Bizleri heyecanlı, çekişmeli bir lig bizi bekliyor diyebilirim.

“Taraftarlarımıza bekle bizi Süper Lig diyorum”

Giresun’da birkaç maç oynadım. Ateşli ve heyecanlı bir taraftara sahip olduğumuzu düşünüyorum. Taraftarlarımız her daim bizim yanımızda olsun istiyoruz. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Son olarak bekle bizi Spor Toto Süper Lig diyorum!

AJANSSPOR ÖZEL
YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler