Mehmet Altıparmak: "Bu yol şampiyonluk yolu"

19.08.2019 - 15:29 | Son Güncellenme: 19.08.2019 - 18:33

Mehmet Altıparmak: "Bu yol şampiyonluk yolu"

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Adanaspor karşısında elde ettikleri galibiyeti değerlendirdi. Hedefleri hakkında konuşan Altıparmak, transfer konusunda da mesajlar verdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Mehmet Altıparmak’ın açıklamaları şu şekilde:

“Kendi oyunumuzu oynayarak kazandık”

Sezonun ilk maçıydı. İlkler zordur. Çünkü herkes kamptan çıktı. Herkesin hedefi farklı. Biz hedef takımlardan biriyiz. Şampiyonluğu hedefliyoruz. Bize karşı her takım ekstra bir motivasyonla oynuyor. Adanaspor maçı da öyle oldu. Belki transfer yapmıyorlar ama birlikte oynayan oyuncular var. Maçın zor geçeceğini, kontra goller arayacağını biliyorduk. Biz kendi oyunumuzu oynadık ve kazandık.

“Rakibi iyi analiz ettik”

Rakibi iyi analiz ettik. Bizim için takım oyunu önemli. İlk yarıda penaltıyı atsaydık farklı olurdu. Gol gecikince rakibin direnci arttı. Biz kopmadan 90 dakika oynadık. İyi mücadele ettik ve istediğimiz 3 puanı aldık. Her takımın geçiş süreci var. Kayıpsız atlatmak çok önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Kazanmak için uğraş verdiler. Rakip de çok uğraştı. Şans bize güldü. 3 puanı almak önemliydi, bu galibiyetten ötürü mutluyuz.

“Bursaspor maçının zor geçeceğini biliyoruz”

Biz maç maç gideceğiz. Bursaspor belki transfer yapmadı ama canlı ve koşan bir takım. Geçen hafta eksik kalmasalardı farklı olabilirdi. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bir farkımızı yaratmak istiyorsak rakip kadar koşacağız. Zorlu geçeceğini biliyoruz. Bursaspor taraftarları takımını sahiplenecektir. Zor olacak ama hedefimiz 3 puanı almak ve evimizde dönmek olacak.

“Bu yol şampiyonluk yolu”

Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Daha önce çalıştığımız takımlarda taraftar desteği olan vardı olmayan vardı. Bizim taraftarımız hep bizim yanımızdaydı. Belki taraftarımızın sayısı azdı ama etkisi fazlaydı. Bu yol şampiyonluk yolu. Onlara çok ihtiyacımız var. Galibiyetler aldıkça taraftarlarımız stadı doldurmaya başlayacak. O birlik beraberliği sağlayınca zaten şampiyon olacağız.

Senin için hazırladığımız haberler