Mehmet Altıparmak, Elmar transferini açıkladı!

23.07.2019 - 17:49 | Son Güncellenme: 23.07.2019 - 17:49

Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa Finali öncesi açıklamalarda bulundu.

Altıparmak, Gazişehir Gaziantep'te görev alan eski öğrencisi Elmar ile de anlaştıklarını açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mehmet Altıparmak şu ifadeleri kullandı:

'Fatih Hoca ile futbol anlayışımız benzeşiyor'

"Süper Kupa Finali öncesinde her zaman olduğu gibi heyecan var. Daha önce takımımızın kazandığı kupayı yine kazanmak istiyoruz. Rakibimiz Galatasaray. Fakat rakibimizinde önce bizim ne yapacağımız çok önemli. Sezon içerisinde oynanan maçlarla final karşılaşmaları çok farklı. Kazandığum dört şampiyonluğun üçünü tek maçlı finallerde kazandım. Bu maçları oynamaya tecrübeli takımımız ve ekibimiz var. Final maçları tek maç. O günkü konsantrasyon ve havamız çok önemli. Ben o akşamda kendi futbolumu oynatacağım. Fatih Hoca ile futbol anlayışımız benzeşiyor. 2 gol yersek 3 gol atalım anlaşıyım var. Atak futbolunu oynamaya çalışacağız. Bu sistemin içerisine bütün oyuncularımızı katacağız"

'Elmar ile anlaştık'

"Elmar ile anlaştık. Bugün aksilik olmazsa imzalar atılacak. Elmar hem karakteriyle hem de oyun bilgisiyle takımımıza katkı sağlayacak birisi. Güray'ı Gazişehir çok istiyor. Güray'ın Gazişehir'e transferinde çok az bir mesafe kaldı. Kulüpler oyuncuları için bonservis bedeli istediğinde takas söz konusu olabiliyor. Fakat ben teknik direktör olarak buna karşıyım. Tırnak içerisinde söylüyorum. Futbolcular mal değildir. Rydell Poepon'i her zaman takımımda görmek isterim"

Senin için hazırladığımız haberler