Mehmet Altıparmak: 'Galatasaray'a saygı duyuyoruz ama...'

06.08.2019 - 18:34 | Son Güncellenme: 06.08.2019 - 15:40

Mehmet Altıparmak: 'Galatasaray'a saygı duyuyoruz ama...'

Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa finali öncesinde özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Altıparmak şu ifadeleri kullandı:

'Bu final bizim için büyük bir ayrıcalık'

Final öncesinde tabii ki heyecan var. Türkiye'nin en önemli kupasında final oynamak çok güzel bir duygu. Bu final bizim için büyük bir ayrıcalık. Oyuncularımız için de şans. Sezon başı Erzurum ve Kızılcahamam'da kamp çalışmaları yaptık. Sezon öncesi Galatasaray'la oynamamız bizim için çok önemli bir test. Süper Kupa bizim için çok önemli. Rakibimiz Galatasaray'a saygı duyuyoruz fakat bizim ne yapacağımız daha çok önemli.

'Hakemlerin gördüğünü verememesi VAR konusunda büyük bir kaos yarattı'

VAR uygulamasını destekliyorum. VAR uygulaması doğru kullanılırsa çok önemli bir şey. Türkiye'de hakemlerin gördüğü şeyi verememesi VAR konusunda büyük bir kaos yarattı. Süper Kupa maçında VAR uygulanması güzel. İnşallah gördüklerini çalarlar. Halil Umut Meler geçen sezon iyi maçlar çıkarttı. İnşallah bizim maçımızda da kararlar karşılaşmanın önüne geçmez.

'Falcao'nun kupa finalinde rakibimiz olmasını isterdim'

Galatasaray takımı bir oyuncuya bağlı değildir. Falcao büyük bir oyuncu. Falcao'nun kupa finalinde rakibimiz olmasını isterdim. Galatasaray takımı en iyi oyuncuyu alabilecek kapasitede. Falcao büyük bir heyecan yarattı. Bu oyuncuların Türkiye'de oynaması her zaman prestijdir. Galatasaray takımı her zaman Galatasaray'dır. Takımımda final maçlarını görmüş çok oyuncum var. Bu bizim için Süper Kupa finalinde avantaj. Final maçlarında ne olacağı belli olmaz. Maçlar öncesinde favori olabilir. Fakat o gün daha çok motive olan maçı kazanır.

Fatih Hoca çok saygı duyduğumuz büyüklerimizden... Süper Kupa finalinde Fatih Terim ve Galatasaray'a rakip olmak bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Biz de ileride Şenol Güneş gibi Fatih Terim gibi başarılara imza atmak istiyoruz. Onlar bizim için rol model. 

Rydell Poepon, Akhisarspor'la anlaştı mı?

Rydell Poepon'i hala istiyoruz. Poepon'in transferinde pürüzler var. Poepon'i büyük ihtimalle kadromuzda göreceğiz. Akhisarspor adına yeni bir sayfa açtık. Bu sezon hedefimiz tekrardan Süper Lig'e yükselmek. Taraftarımızı hem kupa finaline hem de Akhisar'daki maçlarımıza bekliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler