Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'tan açıklama

20.09.2024 - 23:29 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 23:30

TFF 1. Lig'de Esenler Erokspor, Erzurumspor FK'ya deplasmanda 2-0 kaybetti. Maçın ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak açıklama yaptı. Detaylar.

Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'tan açıklama

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Erzurumspor FK'nın, Esenler Erokspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Altıparmak, "İki devreli bir maç oynadık. İlk yarı zaten oyunu istediğimiz şekilde yönlendirdik. İlk yarı herhalde 3-0 falan önde girmemiz lazımdı. Erzurumspor'un özellikle arka taraftaki zaaflarını biliyorduk. Çabuk oyuncularla bunu da aslında çok iyi değerlendirdik ama tabii topu içeri sokamadık. Neticesinde ikinci yarı çıktığımızda üzerimize geleceklerini de biliyorduk. Aynı şekilde devam ediyorduk. Ve oyun rölanti gidiyordu zaten. Erzurumspor'un da bizim üzerimizde zaten çok pozisyonları yok. Gole kadar. İşte kişisel bir hatadan dolayı bir gol yedik. Tabii ondan sonra dörtlüye tekrar döndük. Bir kişi daha ön tarafa attık. Üç tane santraforla oynamaya çalıştık. Ama sonlarda Erzurumspor'un en iyi olduğu yer alan yan toptan bir gol daha yedik. Ve maçı kaybettik. İlk yarısıyla ikinci yarısı farklı bir müsabaka oynadık. Buradan Erzurumspor'u da tebrik ediyorum. İstekli, arzulu, son maçı sonuna kadar bırakmadılar Zaten Erzurumspor taraftarı sonlarda devreye girdi. Maçı kazandılar. Biz artık bundan sonra hemen salı günü oynayacağımız erteleme maçımız var. Ona bakacağız. Erzurumspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler