Mehmet Altıparmak: Nobre, Türkiye'nin en profesyonel futbolcusu!

03.05.2018 - 16:14 | Son Güncellenme: 03.05.2018 - 16:18

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Altınordu maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Takımının önemli oyuncuları Nobre ve Erhan Çelenk'le ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Altıparmak, ismi son günlerde Galatasaray'la anılan eski öğrencisi Emre Akbaba'nın transferi hakkında da konuştu.

Mehmet Altıparmak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Altınordu maçı yorumu!

Sözlerine Altınordu maçı öncesi ön görülerde bulunanarak başlayan Mehmet Altıparmak, "Elazığspor galibiyetinin ardından tüm camia kenetlendik. Altınordu'yla final niteliğinde bir maç oynayacağız. Maçın zor geçeceğini biliyoruz. Benim her söylemimde taktir ettiğim bir kulüp Altınordu. Hak eden kazansın diyorum. Erzurum'da muhteşem bir taraftar var. Şu anda henüz stadyumu dolduramadık fakat Erzurum tam bir deplasman. Taraftarımızla güzel bir beraberlik yakaladık. İç sahada yenilmeyen tek takımız. Burada futbolcularımız kadar taraftarımızın da emeği var" dedi.

'Erhan Çelenk'e Süper Lig'den iki takım talip'

Nobre ve Erhan Çelenk'in performansını değerlendiren Altıparmak, "Ben görevi devraldığımda takım 14. sıradaydı. Geldiğimde Nobre oynamıyordu, Erhan'ın 1 golü vardı, Gökhan Karadeniz kadro dışıydı. Bu isimler takıma kazandırıldı. Benim taktik anlayışım 2 gol yese de 3 gol atan bir takım oluşturmak. Nobre bana göre Türkiye'nin en profesyonel futbolcusu. Erhan'la birlikte çok çalışmamız oldu. Bunun meyvesini aldık. Erhan Çelenk'e Süper Lig'den 2 talip var. Erhan Çelenk artık bana göre Süper Lig oyuncusu. Erhan geç kalınmış bir yetenek" ifadelerini kullandı.

'Emre Akbaba'yı bir tane büyük takım ısrarla istiyor'

Mehmet Altıparmak, Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen eski öğrencisi Emre Akbaba'yla ilgili olarak ise, "Emre Akbaba'yla son dönemde konuşmamız olmadı. Bir tane büyük takımın Emre'yi ısrarla istediğini biliyorum. Orada oynayabilecek kapasitede ve bu kaliteye sahip bir oyuncu" açıklamasında bulundu.

AJANSSPOR-

Senin için hazırladığımız haberler