Mehmet Altıparmak ve Erkan Sözeri'den Play-Off finali öncesi önemli mesajlar

17.05.2018 - 13:13 | Son Güncellenme: 17.05.2018 - 13:24

Mehmet Altıparmak ve Erkan Sözeri'den Play-Off finali öncesi önemli mesajlar

Spor Toto 1. Lig'de Play-Off finali belli oldu. Erzurumspor ile Gazişehir Gaziantepspor 19 Mayıs Cumartesi saat 21.00'de Bursa'da karşılaşacak.

Her iki takımın teknik direktörü Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında buluştu. Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Erkan Sözeri ve Mehmet Altıparmak, karşılaşma öncesinde önemli mesajlar verdiler.

 

Altıparmak: 'Kazanırsam çok sevineceğim, kaybedersem de çok üzülmeyeceğim'

Erkan Sözeri'yle final maçında karşılaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Öncelikle çok mutluyum. Aile dostumla ve çok yakın arkadaşımla finalde karşılaşmak mutluluk verici. Erkan hocam, çok doğru ve dürüst bir insandır. Final ikimize de çok yakışacak. Kazanırsam çok sevineceğim, kaybedersem de çok üzülmeyeceğim" dedi.

'Her iki takım finale hak ederek geldi'

Her iki takımın finale hak ederek geldiğini belirten Gazişehir Gaziantepspor Erkan Sözeri, "Mehmet hocam çok mütevazi davranıyor ama Erzurumspor'u aşağı sıralardan alıp yukarılara taşıdı. Bunu çok yakın arkadaşım olduğu için söylemiyorum. Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'a da aynı şeyi söylemiştim. Sait hoca da Boluspor'da aynı başarıyı elde etti. Her iki takım da finale hak ederek geldi. Final maçlarının atmosferi farklı olacak. Ben şuna üzüleceğim; keşke her iki takımın da Süper Lig'de yükselme şansı olsaydı" ifadelerini kullandı.

Altıparmak'tan Nobre'ye övgü dolu sözler...

Nobre'ye ayrı parantez açan Altıparmak, "Türkiye'deki en şanslı hocalardan birisiyim. Mert Nobre gibi çok büyük profesyonelle çalışıyorum" açıklamasında bulundu.

' O bizim Webo'muz, o bizim fenomenizm...'

Webo'dan bahseden Sözeri ise sözlerini şöyle tamamladı:

"Webo devre arasında sakatlık yaşadı, ikinci yarıda da çok fazla yararlanamadık. Sosyal medyada insanlar yorumlar yapılıyor. Fakat bizim antrenmanlarımızı takip etmeden bu yorumlar yapılıyor. Webo kendisini herkese sevdirmiş bir kişilik. Webo'dan daha fazla yararlanmak isterdik ama olmadı. Bize her iki Boluspor maçında da önemli katkılar sundu. Webo'yu şöyle tanımlıyorum. O bizim Webo'muz, o bizim fenomenizm, o bizim kaptanımız ve o bizim sahadaki karakterimiz"

Senin için hazırladığımız haberler