Mehmet Altıparmak'tan canlı yayında transfer, Manu ve Caner açıklaması!

21.06.2019 - 14:40 | Son Güncellenme: 21.06.2019 - 17:40

Mehmet Altıparmak'tan canlı yayında transfer, Manu ve Caner açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’e geçen sezon veda eden ve gelecek sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele verecek olan Akhisarspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. Süper Lig’e çıkmak istediklerini anlatan Altıparmak, transfer çalışmaları ve takımdan son bilgileri de paylaştı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mehmet Altıparmak’ın açıklamaları şu şekilde:

Mehmet Altıparmak: "Akhisaspor'a şampiyonluk için geldim"

Hem bize hem de Akhisarspor’a hayırlı olsun. Yeni bir heyecan başladı. Son 2 sene ligi şampiyon tamamladık. Üçüncüsünü kazanmak için Akhisarspor’a geldik. İmzaları attık ve görevimiz başladı. Buraya başarılı olmaya geldik.

"Bizimle aynı pencereden bakan oyuncularla devam edeceğiz"

Akhisarspor’un geçen seneki kadrosu bana göre iyi bir kadroydu. Ligden düşmeyi hak etmeyen bir kadroydu. Biz ilk planda iç transferi bitireceğiz. Ben mümkün olduğu kadar oyuncularımın kalmasını istiyorum. Ama burayı tercih etmeyen, sözleşmesi biten, başka yerde oynamak isteyen oyuncular var. Biz, bizimle birlikte aynı pencereden oyuncularla devam edeceğiz. Kalacak oyunculara göre de transferlerimizi netleştireceğiz. Bizim zaten istediğimiz oyuncular var. Onlarla temas kuracağız. Akhisarspor’u yeniden Süper Lig’e çıkarmak istiyoruz.

Elvis Manu ve Josue ayrılıyor mu?

Ben başkan ile de konuştum. Geçen sene burada yaşayanlar onlar. Futbolcuları tanıyorum ama burada geçen sene neler yaşandığını başkan ile konuşuyoruz. Elvis Manu’yu isterim ama onun da bizi istemesi lazım. Bu ligde oynamak istemediğini belirtmiş. Büyük ihtimalle yollarımız ayrılacak gibi duruyor. Ama futbolda her şey var. Manu’nun kalmasını isterim ama onun da istemesi lazım.

"Caner Osmanpaşa'nın ayrılmasını istemem ama..."

Caner Osmanpaşa’nın gitmesini istemiyorum. Ama o da sanırım Süper Lig’de oynamak istiyor. Caner’in de 1 sene daha en azından oynamasını isterim. Fakat; dediğim gibi oyuncuların da isteğinin olması lazım.

Mehmet Altıparmak: "Gecemizi gündüzümüze katacağız, Süper Lig'e çıkacağız"

Bizi isteyen oyuncularla devam ederiz. Hedefimiz belli. Şampiyon olmak istiyoruz. Akhisarspor taraftarları da merak etmesin. Gecemizi gündüzümüze katacağız ve Süper Lig’e çıkacağız.

Senin için hazırladığımız haberler