Mehmet Altıparmak'tan Erhan açıklaması: Süper Lig seviyesinde!

21.03.2018 - 17:19 | Son Güncellenme: 21.03.2018 - 17:19

BB Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Giresunspor’u 5-4 yendikleri maç ve ligdeki hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. A Spor’a telefonla katılan Altıparmak, Nobre ve Erhan’ın performansına değindi.

Mehmet Altıparmak’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

5-4 biten Giresunspor maçı hakkında

Bütün aksiyonları yaşadık. Goller, kartlar… Neticede biz kazandık. İki takımı da tebrik etmek gerekiyor. Bu skor çıktığına göre hakemin doğru kararları vardı. Maç içinde hata da yaptılar. Maçın genelinde çok büyük bir hataların olduğu dönemde hakem iyi bir maç yönetti. Bizim açımızdan tek sıkıntı; Nobre’ye gösterdiği ilk sarı karttı. Pozisyonun sarı kart ile alakası yok. Takım kaptanı olduğu için oraya gitti, sarı kart gösterdi. İkincisi doğruydu. Bizde ilk sarı kartlar genelde sıkıntılı.

Altıparmak’tan Nobre ve Erhan Çelenk yorumu

Nobre’nin inanılmaz bir yükselişi var. Erhan da kreatif bir oyuncu. Topu ayağına aldığında geçemeyeceği oyuncu yok. Süper Lig’de oynayabilecek yetenekte bir oyuncu. Kendini geliştiriyor. Takımın geneli ile çok iyi çalışıyoruz. Erhan ve Nobre en iyi performansı gösteriyor. Erhan artık buraları aştı diyebilirim.

Ligdeki hedefleri hakkında

Play-off şansımız halen devam ediyor. Sonuna kadar götüreceğiz. Taraftarımız, futbolcumuz buna inanıyor. Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah nasip olur. Erzurum’da müthiş bir potansiyel var. 20 tane çim saha olan başka bir yer belki yoktur. Alttan ısıtmalı saha, tesisler güzel. Eskiden Erzurum’a gittiğinizde buzun üstünde futbol oynanıyordu. Şimdi öyle bir şey de yok. Taraftarıyla, şehriyle Erzurumspor Süper Lig’i hak ediyor. Biz elimizden geleni yapacağız. Bizim kampa gitmemiz gerekmiyor. Maç programı da açıklandı. Cumartesi günü Ümraniyespor maçı var. Başarılı olmak istiyoruz. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler