Mehmet Altıparmak'tan hakemsiz maç yorumu! 'TFF bunu atladı'

31.07.2021 - 16:38 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 16:48

Son dakika spor haberler... Samsunspor'da Mehmet Altıparmak, Sakaryaspor ile oynadıkları maçta hakem olmaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet Altıparmak'tan hakemsiz maç yorumu! 'TFF bunu atladı'

AJANSSPOR - HABER

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, Sakaryaspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-2 kazandı. Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, karşılaşmayı değerlendirdi. 

'İstekli ve arzulu bir takımımız vardı'

İyi bir hazırlık maçı çıkardıklarını belirten Altıparmak, ''Özellikle genç oyuncularımız, sakatlıktan çıkan birkaç oyuncumuz ile birlikte güzel bir hazırlık maçı oynadık. O anlamda bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Özellikle bizim ligimizde de bu tür maçları çok oynayacağımızı göze alırsak neler yapabileceğimiz anlamında da iyiydi. Maçın geneline baktığımızda çok istekli ve arzulu bir takımımız vardı. Oynatmak istediğim bir sistem var. O sistem üzerinde bütün takımla çalışıyoruz. Kimin oynadığı veya oynamadığı önemli değil. Önemli olan o istek, arzu ve yapma istekleriydi. Bugün onu güzel yaptık diyebilirim'' dedi.

'Hakem olsaydı daha farklı bir maç olabilirdi'

Karşılaşmayı hakemsiz oynadıklarını ifade eden Mehmet Altıparmak, ''Bu arada maçın hakemsiz oynanması maçın şeklini biraz değiştirdi. Ama bu ne bizimle ne de Sakaryaspor ile alakalı bir durum. Herhalde TFF’nin bunu atlamasından kaynaklandı. Hakem olsaydı daha farklı bir maç olabilirdi'' şeklinde konuştu.

Samsunspor - Sakaryaspor maçı hakemsiz oynandı

Maça TFF tarafından atanan Bolu bölgesindeki hakemler gelemeyince karşılaşmayı Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’ın yardımcıları Korhan Özen ve Murat Akyüz ile Sakaryaspor’un teknik direktörü Ercümend Coşkundere’nin yardımcısı Güvener İçöz yönetti.

 

Senin için hazırladığımız haberler