Mehmet Büyükekşi: "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan çok ümitliyiz"

İsa Kethüda
08.05.2024 - 20:59 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 21:02

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Volkswagen Arena'da düzenlenen "70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri" töreni öncesi açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Mehmet Büyükekşi: "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan çok ümitliyiz"

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Furbol Federasyonu Başkanı (TFF9 Başkanı Mehmet Büyükekşi, Volkswagen Arena'da düzenlenen "70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri" töreni öncesi açıklamalarda bulundu.

"Sporcularımızı ben hepsini ödül alsın almasın tebrik ediyorum"

Büyükekşi, "Milliyet gazetesini tebrik ediyorum. 70 yıldan beri böyle bir spor organizasyonu yaptığı için. Her zaman da şunu söylerim: Marifet iltifata tabidir. Burada marifet gösteren sporcularımızı da ben hepsini ödül alsın almasın tebrik ediyorum. Ödül alanlar da ayrıca güzel bir ayrı tebriği hak ediyorlar" dedi.

"2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan çok ümitliyiz"

EURO 2024 ile ilgili sözlerine devam eden Büyükekşi, "Çok güzel bir şekilde hocamız ve teknik ekip hazırlanıyor. Biliyorsunuz geçen hafta Adana'daydı hocamız. Türkiye'yi karış karış futbolcularımızın olduğu yerleri geziyor. Aynı şekilde yurt dışındaki futbolcularımızı çok yakından takip ediyor. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan çok ümitliyiz. 

"Kadro sayısı 23'ten 26'ya çıktı"

Biliyorsunuz ilk maçımızı 4'ünde İtalya ile oynayacğız. Daha sonra ayın 10'unda Polonya ile dostluk maçı oynayacağız. Bu iki maç özellikle takımlarımızın bundan önce gösterdiği performanslara göre seçilen futbolculardan oluşacak. Kadro sayısı 23'ten 26'ya çıktı. Hoca da burada kadroyu belirleyecek. Oyun sistemini belirleyecek. İnşallah ayın 18'indeki Gürcistan maçı ile birlikte turnuvaya güzel bir başlangıç yapmayı ümit ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler