Mehmet Büyükekşi: "Kupa, Bir Türk Kaptanın Ellerinde Yükselecek"

İsa Kethüda
08.06.2023 - 12:01 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 12:28

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve UEFA Şampiyonlar Ligi elçisi olan Hamit Altıntop, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda futbolseverlerle buluşturdu.

Mehmet Büyükekşi: "Kupa, Bir Türk Kaptanın Ellerinde Yükselecek"

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve UEFA Şampiyonlar Ligi elçisi olan Hamit Altıntop, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda Şampiyonlar Ligi Kupası’nı futbolseverlerle buluşturdu.

Büyükekşi: "Dünyanın en önemli finali İstanbul'da"

Büyükekşi, "Şampiyonlar Ligi müziği defalarca İstanbul'da, kulüplerimizin sahalarında, maçlarda çalındı. Ama bu seferki çok farklı. Çünkü final maçı. Dünyanın en önemli finali İstanbul'da. Bu final gerçekten en prestijli takımların mücadele ettiği final. Final maçında bir önemli konu da var bizim açımızda. 

"Kupa, bir Türk kaptanın ellerinde yükselecek"

Inter'in kaptanı Hakan Çalhanoğlu aynı zamanda Milli Takımımız'ın kaptanı. Yine Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan da Türk. Hangi takım kazanırsa kazansın kupa, bir Türk kaptanın ellerinde yükselecek. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yıldız operasyonu! 4 oyuncu...
Habere Git

"Tüm futbol severleri buraya davet ediyorum"

"Yenikapı'daki festival etkinlik alanımız Türkiye'nin en önemli alanlarından biri. Burada bize bu imkanı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Valiliği'ne teşekkür ediyoruz. Tüm futbol severleri Cuma, Cumartesi ve Pazar günü buraya davet ediyorum" dedi.

Hamit Altıntop, İlkay ve Hakan seçimini yaptı

TFF Yönetim Kurulü Üyesi Hamit Altıntop ise, Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Manchester City ile Inter arasında oynanacak finalde karşı karşıya gelecek iki Türk oyuncu arasında kimin kazanmasını istediğini açıkladı.

TRT Spor'a konuşan Altıntop, Türk çocuklarına rol model olmasını da istediği için A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Inter'li Hakan Çalhanoğlu'nun kazanmasını istediği söyledi. Altıntop, "Belki böylece bir türlü oluşturamadığımız rol modeli yakalamış oluruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler