Mehmet Büyükekşi: Yorum yok, yazılı açıklama yapacağım!

Orhan Gülek
05.06.2022 - 21:31 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 00:35

TFF başkanlığı için adaylığını açıklayan Mehmet Büyükekşi'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sert eleştirilerine cevap geldi. Detaylar haberimizde...

Mehmet Büyükekşi: Yorum yok, yazılı açıklama yapacağım!

Salim MANAV -AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için adaylığını açıklayan Mehmet Büyükekşi'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına yanıt geldi.

Ali Koç ne demişti?

"Bende olan bilgiler çerçevesinde sayın adayın, aday olması diğer kişilerin hakkını yemektir. Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Sizin isminiz kullanılarak bazı şeyler söyleniyor. Lütfen bu hatadan dönelim. Söz konusu adayla sıkıntım yok. Hatta dostumdur. Ama elimdeki bilgiler sebebiyle söylüyorum; yumuşak karın oluşturulabilecek bir durum söz konusudur. Bütün Fenerbahçelilerin konuyu da takip etmesini istiyorum. Güzel ülkemizin tadına varalım. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı bilmenizi rica ediyorum. Kusurumuz varsa affola, herkese teşekkürler."

Mehmet Büyükekşi'den cevap

Ajansspor'a konuşan Mehmet Büyükekşi, "Ali bey için açıklamalarını takip ettim. Yorum yok! Hafta içerisinde konuyla ilgili yazılı açıklama yapacağım" dedi.

İlgini Çekebilir
TFF başkanlık seçimi öncesi özel görüşme! Ali Koç'un evinde...
Habere Git

Ali Koç ve Burak Elmas ile görüştüm

Öte yandan Büyükekşi, '1 Haziran Çarşamba günü Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile görüştünüz mü?' sorusuna ise "Evet Burak Elmas ile yemek yedim. Ali Bey'le de görüştüm. Birisi Galatasaray'ın diğeri Fenerbahçe'nin başkanı" cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler