Zehra Büyükekşi eşi Mehmet Büyükekşi'nin devam etmesini istemiyor: "Çok yorucu!"

İsa Kethüda
17.10.2023 - 09:24 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 09:36

Zehra Büyükekşi, eşi Mehmet Büyükekşi'nin bir sonraki Türkiye Futbol Federasyonu seçiminde aday olmasını istemiyor. Zehra Büyükekşi, "Çok yorucu" dedi.

Zehra Büyükekşi eşi Mehmet Büyükekşi'nin devam etmesini istemiyor: "Çok yorucu!"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin eşi Zehra Büyükekşi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sabah'a konuşan Zehra Büyükekşi, eşinin bir sonraki TFF seçiminde aday olmasını istemiyor.

"Mehmet Büyükekşi'nin devam etmesini istemem"

Zehra Büyükekşi, gazetecinin, "Mehmet Büyükekşi'nin devam etmesini ister misiniz?" sorusuna, "Yok istemem, çok yorucu. Son seçimi kendisi istedi, destekledik. O istemiyorsa ben de istemem" diyerek yanıt verdi. 

Zehra hanım, "Onun bütün düşüncelerine destek olup, sakinleştiriyorum. Başka yapacak bir şey yok. Bir eş olarak sadece sırtını sıvazlıyoruz. Onun kendi bildikleri her zaman doğru ve önemlidir. Yaptığının her zaman arkasındayız. Her zaman doğrucu bir kişidir, herkes kıymetini bilsin" dedi.

"Türkiyemiz çok güzel ve her şeyin en iyisine layık"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin eşi Zehra Büyükekşi, yaşanan zorlu süreç sonrası kazanılan başarıda hissettiklerini anlattı. "Üzerinizden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyor musunuz?" sorusuna, "Çok büyük bir yük kalktı. Türkiyemiz çok güzel ve her şeyin en iyisine layık. 

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'ı zorlayan detay! G.Saray maçında...
Habere Git

"İnşallah Avrupa'da da birinci oluruz"

İnşallah Avrupa'da da birinci oluruz. Biz birincilik istiyoruz, Allah nasip etsin inşallah" dedi. 

"İnşallah Almanya'da da olacağız"

Almanya'daki organizasyonda da tribünden milli takıma destek olacağını söyleyen Zehra Büyükekşi, "Mehmet Bey yanımda ol diyor, ben de keyifle destek olmak adına geliyorum. İnşallah Almanya'da da olacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç göndermek istedi, İsmail Kartal engelledi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler