Mehmet Demirkol: "Acun Ilıcalı nasıl bilmez bunu?"

23.09.2024 - 22:37 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 22:52

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe AS Başkanı Acun Ilıcalı'nın Galatasaray maçının ardından söylediği sözleri eleştirdi. İşte detaylar...

Mehmet Demirkol: "Acun Ilıcalı nasıl bilmez bunu?"

AJANSSPOR - HABER

Socrates Dergi YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe AS Başkanı Acun Ilıcalı'nın Galatasaray derbisinin ardından söylediği sözleri eleştirdi. Demirkol, "Taraftara böyle bir şey söylenmez" dedi. İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları...

G.Saray, F.Bahçe'yi mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Sarı-Lacivertliler karşılaşmadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Galatasaray'ın golleri Dominik Livakovic (Kendi kalesine), Dries Mertens ve Gabriel Sara'dan gelirken, Fenerbahçe'nin maçtaki tek golünü penaltıdan Edin Dzeko kaydetti.

"İstatistiklere baktığımız zaman hepsinde üstteyiz"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe AS Başkanı Acun Ilıcalı, şunları söyledi: "Oyun olarak baktığımız zaman, Takımımızın oyunuyla ilgili gayet pozitif bir durum var. İstatistiklere baktığımız zaman hepsinde üstteyiz ama futbol tabii ki sonuç oyunu. Kaybettik. Geçen sene bu dönemlerde 5 puan öndeydik, bu bize şampiyonluğu getirmedi. Nasıl geçen sene getirmediyse bu sene de şampiyonluktan koparmadı. Biz Fenerbahçe’yiz, güçlü bir camiayız."

"Mesela Osimhen bugün çok mu iyiydi?"

Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Youssef En-Nesyri'nin performansıyla ilgili gelen soruya ise şu yanıtı verdi: "Bir futbolcu çok iyi oynayamayabilir. Mesela Osimhen bugün çok mu iyiydi? Oynayamadı dimi. En-Nesyri de oynayamadı. Zaten forvetler böyle derbilerde çok kolay pozisyon bulamazlar. Bireysel konulara girmeye gerek yok."

"Olacak iş değil"

Mehmet Demirkol, Acun Ilıcalı'nın açıklamaları hakkında şunları söyledi: "Acun Ilıcalı'nın söyledikleri var ya, maçtan sonra taraftara böyle bir şey söylenmez. İletişimci bir insan nasıl bilmez bunu? Olacak iş değil. 'Kusura bakmayın, tamir edeceğiz' de geç git. Orada masal anlatılır mı? Hafta içi anlatırsın onları. Burada söyleyeceğin şey, Kusura bakmayın, çok üzgünüz. Hiç beklediğimiz gibi oynamadık telafi edeceğiz merak etmeyin."



Senin için hazırladığımız haberler