Mehmet Demirkol'dan 6-1'lik Nordsjaelland maçı sonrası İsmail Kartal'a eleştiri

Orhan Gülek
01.12.2023 - 10:45 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 11:00

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrate Youtube kanalında Fenerbahçe’nin Nordsjaelland’a 6-1 mağlup olduğu maçı yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'dan 6-1'lik Nordsjaelland maçı sonrası İsmail Kartal'a eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nin beşinci haftasında Danimarka'nın Nordsjaelland takımına deplasmanda 6-1 yenildi. Sarı-lacivertli ekip, gruptan çıkma şansını İstanbul'a bıraktı.

Karşılaşma sonrası ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrate Youtube kanalında değerlendirmelerde bulundu.

"Fenerbahçe’nin beyinciği gitmiş durumda"

Ünlü yorumcu, Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde 6-1 mağlup olmasıyla ilgili “Bu mağlubiyet İsmail hocaya yazar. Fenerbahçe’nin beyinciği gitmiş durumda bunu kabul ediyorum. Ama bu mağlubiyet İsmail hocaya yazar.” açıklamasını yaptı.

“Siz hic Nordsjaelland maçını seyretmediniz mi ya?”

Fenerbahçe’nin maça zayıf bir orta saha ile çıktığını söyleyen Mehmet Demirkol, “Zaten geçirgen zayıf orta saha ile çıkmışsın. Dengeli oynayacaksın abi. Maç başlıyor herkes önde. Ya siz hiç Nordsjaelland maçını seyretmediniz mi ya?” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Danimarka'da büyük hezimet! 6 gol birden!
Habere Git

“Cengiz futbol oynayacak mı oynamayacak mı?”

Cengiz Ünder’in sakatlık sonrası performansında ciddi bir düşüş olduğunu vurgulayan yorumcu, “Cengiz futbol oynayacak mı oynamayacak mı karar vermesi lazım” dedi.

“Livakovic’i koru İrfan’ı oynat”

Demirkol, Dominik Livakovic’in git gelli bir performansı olduğumu ve bu maçta en çok onun moralinin bozulacağını söyledi ve “Livakovic zaten bıçak sırtı, gitti gidiyor morali. ‘Her gelen gol oluyor’ demeye başladık. Bugün iyiydi Livakovic. İyi maçlarından birini de çıkardı. Ama hani adam kopabilir. Livakovic’i koru bari çık İrfan Can Eğribayat’ı oynat” açıklamasını yaptı.

"Bu strateji yanlış"

Fenerbahçe’nin yanlış bir strateji ile maça çıktığını vurgulayan 53 yaşındaki yorumcu, “Kimse kusura bakmasın, bu kadroya mecbur olabilirsin ama bu strateji yanlış. Bu oyuncularının markasına aşık olma durumu” yorumunu yaptı.

“İsmail’i neden stoperde oynatıyorsun ya?”

İsmail Yüksek’in stoperde oynamasına tepki gösteren yorumcu, “İsmail’i neden stoper oynatıyorsun ya? Kaç maçtır Oosterwolde oynuyor çek onu stopere. İsmail’i stoperde oynatıyorsan yanında lider adama ihtiyacın var” ifadelerini kullandı.

“Böyle kırılmaları taşımak kolay değildir”

İsmail Kartal’ın bol yendikten sonra atak yapmasını eleştiren Mehmet Demirkol, “İyi komutan, bazen savaş alanını terkedip geri çekilen komutandır. Bazen bekleyeceksin, toparlanacaksın sonra saldıracaksın. Böyle kırılmaları taşımak kolay değildir.” dedi

Senin için hazırladığımız haberler