Mehmet Demirkol: "Ali Koç bu yüzden Mourinho'yu getirdi"

23.09.2024 - 20:31 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 20:37

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a kaybettiği maçı yorumlayan Mehmet Demirkol, Sarı-Lacivertlilerin başkanı Ali Koç'un Jose Mourinho'yu getirmesinin sebebini açıkladı.

Mehmet Demirkol: "Ali Koç bu yüzden Mourinho'yu getirdi"

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Fenerbahçe - Galatasaray derbisi üzerine yorumlarda bulundu. Demirkol, Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un çoktan istifa ettiğini ve Jose Mourinho'yu getirdiğini açıkladı.

"Bunu atlatamıyor Fenerbahçe"

Fenerbahçe taraftarında bir uyuşukluk olduğunu kaydeden Mehmet Demirkol, "Sürekli bir yangın yapıyoruz. Çok tuhafız. Galatasaray yapacak yangını tabii Fenerbahçe'deki yangından bahsediyorum ben. Uyuşukluk var Fenerbahçe taraftarında. Bunca yıl sonrasında böyle oluyor. Birinci gol olduğundan itibaren çıt yok. Bunun sahadaki sebepleri ve tarihsel sebepleri var. Son 10 yıldır gelen sebebi var. Bunu atlatamıyor Fenerbahçe" şeklinde konuştu.

"Tamam ben yapamıyorum deyip Mourinho'yu getirdi"

Fenerbahçe'nin majör figürünün artık Ali Koç değil, Jose Mourinho olduğunu ifade eden Mehmet Demirkol, "Geçen sezon 99 puan alıp şampiyon olamamışsın. Bu ne yaparsak yapalım olmuyor ruh hali sirayet etti. Mourinho'nun gelişi de böyle. Ali Koç istifa diyorlar ya ama Ali Koç zaten 3 ay önce istifa etti. Mourinho geldi. Fenerbahçe'nin majör figürü Ali Koç değiş ki. Tamam ben yapamıyorum deyip Mourinho'yu getirdi. Öyle bir hamle bu" dedi.

"Ali Koç istifa etmiş zaten"

"Ali Koç istifa etmiş zaten" yorumunda bulunan Demirkol, şunları söyledi: "Bunun sebebi de Aziz Yıldırım'ın ve Sadettin Saran'ın Mourinho ile anlaşmış olması. Ali Koç istifa etmiş zaten. Bir kısmını Acun Ilıcalı'ya bir kısmını Mourinho'ya devretmiş. Şimdi majör bir figür değil. İlk yılları gibi değil" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler