Mehmet Demirkol, Beşiktaş başkanlık seçim tahmini açıkladı

Ali Bozkurt
27.11.2023 - 22:21 | Son Güncellenme: 27.11.2023 - 22:23

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Beşiktaş'ın deplasmanda Samsunspor'u 2-1 yendiği maç hakkında ve 3 Aralık'taki başkanlık seçimi hakkında yorumlar yaptı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş başkanlık seçim tahmini açıkladı

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu, Beşiktaş'ın deplasmanda Samsunspor'u 2-1 mağlup ettiği maç hakkında "Beşiktaş çok kötü oynadı. Golden önceki 3 dakikalık baskı olacak iş değil. Çok büyük hayal kırıklığı benim için Beşiktaş. Cidden çok kötü oynadı Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

"Güçlü bir yönetim göreve gelirse..."

Beşiktaş'ın güçlü bir yönetime ihtiyacı olduğunu vurgulayan yorumcu, "Güçlü bir yönetim göreve gelirse, Rıza hocaya da verilen destekle Beşiktaş yükselebilir. Samsunspor'a kaybedilseydi, her şey biterdi her şey" şeklinde konuştu.

"Serdal Adalı ile başlayan süreç devam mı etsin? Yoksa başka bir görüş mü gelsin"

Beşiktaş kulübünün 3 Aralık'taki seçimlerde güçlü bir yönetimin gelmesini ifade eden Demirkol, "Güçlü bir yönetim gelmesi lazım Beşiktaş'a. Beşiktaş kongresi şöyle bir seçim yapacak 'Serdal Adalı ile başlayan süreç devam mı etsin? Yoksa başka bir görüş mü gelsin' seçimi olacak Beşiktaş'ta" dedi.

"İkisini bir arada yönetmek imkansız"

Serdal Adalı'nın hem Beşiktaş Başkanı olduğunda TJK Başkanlığını bırakmayacağını açıklaması üzerine yorum yapan 53 yaşındaki ünlü yorumcu "Serdal Adalı mesela TJK Başkanı, bırakacak mı orayı? TJK ülke gibi bir yer, devasa orası ve ikisini bir arada yönetmek imkansız" ifadelerini kullandı.

"Hiç kimse kusura bakmasın Serdal ADalı eşittir Ahmet Nur Çebi''

Beşiktaş'ın yıllardır hep aynı şekilde yönetildiğini savunan Mehmet Demirkol, "Serdar Bilgili'den, Ahmet Nur Çebi'ye kadar olan dönemlerde Beşiktaş hep aynı yönetildi. Her şey aynıydı ve Serdal Adalı'da gelirse devam eder böyle. Hiç kimse kusura bakmasın Serdal Adalı eşittir Ahmet Nur Çebi" açıklamasını yaptı.

"Hasan Arat'ı dünkü canlı yayında romantik buldum"

Hasan Arat'ın SZC TV'ye yaptığı açıklamaları ve vaatleri hakkında yorumlarda bulunan ünlü isim şu sözleri söyledi: "Hasan Arat'ı dünkü canlı yayında romantik buldum. Statı değiştiricem, futbol takımını değiştiricem, kadın voleybolda bir şeyler falan hani 4,5 senede nasıl yapabilir bilmiyorum. Kısacası, değişim vaat ediyor. Ben kim kazanır bilmiyorum. Beşiktaş kongre üyesi değilim, biliyorsunuz ben Fenerbahçeliyim. Galatasaray Lisesi'nden de mezunum. Ben sadece fotoğraf çekiyorum. Ayrıca Beşiktaşlı olanlar oy kullanmasın çok olay çıkar çünkü"

"Katılım 12.000 kişiyi geçerse Hasan Arat kazanır"

Kendi yorumu olarak Serdal Adalı'nın kazanmasını beklediğini söyleyen Demirkol, "Bence Serdal Adalı kazanır ama katılım 12.000 kişiyi geçerse Hasan Arat kazanır seçimi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler