Mehmet Demirkol'un Beşiktaş iddiası: Bu oyunla devam ederse...

19.08.2024 - 17:49 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 18:02

Socrates Dergi'de konuşan Mehmet Demirkol, yeni sezonda Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan Beşiktaş hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Detaylar...

Mehmet Demirkol'un Beşiktaş iddiası: Bu oyunla devam ederse...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonuna 2-0'lık Samsunspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, 2'nci hafta mücadelesinde de Antalyaspor engelini 4-2 ile geçmeyi başardı. Siyah-Beyazlıların performansını Socrates Dergi YouTube kanalında değerlendiren Mehmet Demirkol, dikkat çeken bir iddia dile getirdi.

"Çok heyecan verici"

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın oyununu ve yıldızlarını şu sözlerle değerlendirdi: "Semih Kılıçsoy çok heyecan verici. Çok hızlı bir şekilde kendini geliştiriyor. Bu biraz zannediyorum Van Bronckhorst'un oyun tercihiyle de alakalı. Ligin şu anda izlemesi en keyifli takımı Beşiktaş diyebiliriz. Rafa Silva'ya da sokakta görsen çelimsiz dersin ama ayakta kalıyor."

"Rashica ilk kez böyle"

Milot Rashica'nın mutlu bir futbol oynadığını kaydeden Mehmet Demirkol, "Beşiktaş eğleniyor. Sokak futbolu gibi oynuyorlar. Öndeki o dörtlü doğaçlama oynuyor, birbirlerine yardım ediyorlar. Mesela Rashica'nın ben çok mutlu oynadığını görüyorum. Belki Türkiye geldiğinden beri ilk kez böyle. Çok hızlı uyum sağladı ön taraf. Çok keyifli" şeklinde konuştu.

"Muçi'ye 'Hadi abicim' denir"

Beşiktaş'ta Ernest Muçi'nin, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kesmesinin zor olduğu belirten Demirkol, "Öndeki dörtlü belli ama ben arkada değişiklik olacağını düşünüyorum. Tabii limit var ve istediği transferleri yapamıyorlar. Muçi bence iyi oyuncu. Geçen sezonki kargaşada biraz yetersiz gibi görüldü ama yanındaki oyuncular kadar yükseliyorsun. Rafa Silva'yı kesmek zor ama onun yanına, yerine girmek farklı olur. Rafa ve Immobile gelmiş. Bunlar senin hayal ettiği kariyeri yapmış isimler. Bu tip bir tablonun içinde 'Küstüm' olursa, 'Hadi abicim' denir." dedi.

"Beşiktaş bu oyunla devam ederse"

Beşiktaş'ta gördüğü şeyden mutlu olduğunu ifade eden Demirkol, şu iddiada bulundu: "Van Bronckhorst için kafamda soru işaretleri var. Mourinho için bile var. Herkese olacak tabii. Soru işaretleri olmadan büyük takım da olmaz zaten. Ben Hollandalıların Türkiye'de yapamayacağını düşünüyorum ama Van Bronckhorst sıradan birisi değil bunu da unutmamak lazım. Ama gördüğüm şeyden mutlu oluyorum. Beşiktaş, bu oyunla devam ederse herkesin kendi takımı dışında en sevdiği takım olur."

Senin için hazırladığımız haberler