Mehmet Demirkol: "EURO 2024 için acaba İngiltere'nin vakti geldi mi"

İsa Kethüda
07.12.2023 - 23:57 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 00:00

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında EURO 2024 gruplarını ve A Milli Takımımızın gruptan çıkabilme ihtimallerini yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol: "EURO 2024 için acaba İngiltere'nin vakti geldi mi"

AJANSSPOR-HABER

Mehmet Demirkol, ilk torbadan Portekiz'in gelmesine sevindiğini söyledi ve "Portekiz, aslında favori olmalı bu kadroyla ama bir araya geldiğinde bunu göremiyorsun. Martinez müthiş bir taktisyen. Belçika'yı da ayaklandırır mı diye aldılar ama sonra zaten kaldıramadı. Lider olması gereken oyuncuların liderlik yapamayaşı ve takımı etrafında toplayamayışı takıma zarar veriyor. İspanya veya Fransa'ya denk gelmesindense Portekiz'e ben tamamım" yorumunu yaptı.

"Play-off'tan gecelecek 4 takımdan hangisi gelecek onu ben bilmiyorum"

A Milli Takımımızın gruptan çıkabileceğini söyleyen Demirkol, "Gruptan çıkmamız problem olmayabilir. İlginç olan bir şey de play-off'tan gelecek 4 takımdan hangisi gelecek onu ben bilmiyorum" dedi.

"EURO 2024 için acaba İngiltere'nin vakti geldi mi"

İngiltere'nin güçlü kadrosu olduğunu söyleyen ve Saka, Bellingham ve Kane'in performansına değinen Mehmet Demirkol, "EURO 2024 için, Bukayo Saka'yı izleyince acaba İngiltere'nin vakti geldi mi diyorum. Bir önceki turnuvada genç dediğimiz oyuncular şu an usta oldu. Saka, Bellingham ve Kane gibi isimler uçtu gidiyor. Bazen acaba Fransa'dan daha mı iyiler diyorum" ifadelerini kullandı.

"İtalyan bir futbolcuya ligimizi sorduğunda..."

İtalyan futbolcuların taktiğe bağlı kalmaları ve sürekli demeçlerinde taktiklerden bahsetmelerine şaşkın olduğunu söyleyen ünlü yorumcu, "İtalyan bir futbolcuya ligimizi sorduğunda 'İtalya'daki gibi taktik yok' yorumunu yapıyorlar. 

Futbolda da çok iyiler ve basketbolda da önemli İtalyan sporcular var. Acaba sporculuğu A'sından Z'sine taktik olarak mı öğretiyorlar çocuklara? İnternette baktım var mı bir şey diye ama yok yani bulamadım. Bu çok değişik bir şey yani" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler