Mehmet Demirkol: "Fatih Terim hak etmiyor onu"

13.09.2024 - 00:28 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 00:41

Rafine TV YouTube kanalında konuşan Mehmet Demirkol, Fatih Terim ve Arda Turan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Demirkol, "Fatih Terim hak etmiyor onu" dedi. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Fatih Terim hak etmiyor onu"

AJANSSPOR - HABER

Rafine TV YouTube kanalında açıklamalarda bulunan ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fatih Terim ve Arda Turan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Beni aradılar, 'Arda böyle böyle istiyor' dediler"

Mehmet Demirkol, Arda Turan'ın geçtiğimiz haftalarda Amazon Prime'da yayınlanan belgeseli hakkında gelen soruya şu yanıtı verdi: "Arda Turan belgeselinde ben ne yapımında ne başka bir şeyinde varım. Beni aradılar, 'Arda böyle böyle istiyor' dediler. Ben de 'Şeref duyarım' dedim. Arda Turan'ın belgeselinde tabii ki olmak isterim."

"Fatih Terim öyle anlatılmaz"

Fatih Terim'in Netflix'te yayınlanan belgeseli hakkında da yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, "Fatih Terim'e yapılmıştı bir de. Orada da olay çıktı. Ben, 'Zaman kaybı' demiştim. Fatih Terim'in kendisi değil zaman kaybı, belgesel kötü. Fatih Terim öyle anlatılmaz. Ben onunla konuşmadım ama eminim o da memnun değildir. Söylemeye çalıştığım oydu. Ne dediğimi dinleyin" şeklinde konuştu.


"Fatih Terim hak etmiyor onu"

Sözlerine devam eden Demirkol, "Fatih Terim bu ülkenin gelmiş, geçmiş en iyi teknik direktörüdür. Belki de en büyük sportif figürlerinden biridir. Adamı inişleri ve çıkışlarıyla ele alman lazım. Hiçbir yerden olmamış. Fatih Terim hak etmiyor onu" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler