Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe için şampiyonluk"

13.05.2024 - 22:51 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 23:05

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı ve teknik direktörü İsmail Kartal hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe için şampiyonluk"

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal için, "Neden her şey bittikten sonra konuşuyorsun" dedi. Ünlü yorumcu ayrıca, Fenerbahçe için şampiyonluğun bu sezon için ne demek olduğu hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte Demirkol'un sözleri...

"Fenerbahçe için şampiyonluk..."

Fenerbahçe için şampiyonluğun Galatasaray'ı yenmekten geçeceğini ifade eden Mehmet Demirkol, "Fenerbahçe için durum şu: Fenerbahçe için şampiyonluk, Galatasaray'ı deplasmanda yenmek. Fenerbahçe'nin tek bir tane maçı kazanması gerekiyor.

'Beşiktaş ve Trabzonspor en kötü olduğu sezonda kupa alacak' deniyor. Öyle değil ki bu hayat. Bir maçtır bazen her şey. Fenerbahçe için de bu sezonun tamamı, yani şampiyonluk demek, Galatasaray'ı deplasmanda yenmek esasında. Galatasaray'dan daha basit bir durumu var Fenerbahçe'nin." dedi.

"Her şey bittikten sonra konuşuyorsun"

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın, Kayserispor maçından önce saha içerisinde futbolculara konuşma yapmasını şu sözlerle değerlendirdi: "Neden iki maç önce değil de bu maç, her şey bittikten sonra konuşuyorsun. Olympiakos maçında Fred neden ben dediği an değiştir fikrini. Ne olacak?"

"Çözmen lazım"

Sözlerine devam eden Demirkol, "Bu kadar xG üreten bir takımda sadece santrfora sorulmaz. Hocaya da sorulur. Dzeko kesilir mi? Kolay değil ama burada bir tıkanıklık var. Çözmen lazım. Bir de kaleci duvar öremedi. Bu da var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler