Demirkol'dan Tadic yorumu! Fenerbahçe taraftarı tartışıyor!

Burak Alaca
18.09.2023 - 13:25 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 13:56

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, YouTube'da yaptığı programda Fenerbahçe taraftarının Sırp yıldız Dusan Tadic'i eleştirdiğini belirtti.

Demirkol'dan Tadic yorumu! Fenerbahçe taraftarı tartışıyor!

AJANSSPOR-HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalında yaptığı Karşı Karşıya programında Trabzonspor-Beşiktaş maçını yorumlarken Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic hakkında yaptığı yorumlarla tartışma yarattı.

"Fenerbahçeliler, Tadic'i tartışıyor"

Beşiktaş'ın deplasmanda 3-0 kaybettiği Trabzonspor maçını yorumlarken yaz aylarında Siyah-Beyazlılar'ın anlaşma aşamasına kadar geldiği fakat son anda Fenerbahçe'ye kaptırdığı Dusan Tadic'ten bahseden Mehmet Demirkol "Şahane, olağanüstü, niye almadik denilen Tadic'i Fenerbahçeliler tartisiyor şu anda. Ya acaba iyi mi kötü mü, bu kadar sahada kalmali mi diye." yorumuyla sosyal medyada tarıştma yarattı.

Fenerbahçe taraftarı katılmadı

Demirkol bu çıkışıyla sosyal medyada TT (Trending Topic) oldu. Ancak Fenerbahçe taraftarları ağırlıkla Demirkol'un yorumuna katılmadıklarını böyle bir tartışma içinde olmadıklarını yazdılar. 

İlgini Çekebilir
Tadic ve Dzeko'dan "Çetnik" iddialarına yanıt
Habere Git

Fenerbahçe taraftarı efsanevi şarkı ile özdeşleştirdi

Fenerbahçe taraftarı imza attığı ilk günden bu yana özel bir sevgiyle karşıladığı 34 yaşındaki yıldızı Gala grubunun meşhur şarkısı "Freed from desire'ın" melodisi ile yapılan "Tadic on fire" bestesi ile özdeşleştirdi. Sırp yıldızın gollerinde stadyumda bu şarkı yükseliyor.

Fenerbahçe formasıyla 10'da 10

Fenerbahçe forması ile 6'sı UEFA Konferans Ligi Eleme Turları, 4 ise Trendyol Süper Lig olmak üzere 10 maça çıkan Dusan Tadic beraberlik yüzü dahi görmedi ve 10'da 10 yapan takımın bir parçası oldu. 34 yaşındaki hücumcu bu maçlarda 4 gol, 2 asistlik katkı verdi.

Beşiktaş'a transfer çalımı

Ajax'tan ayrılacağı netleştikten sonra adı Beşiktaş ile yoğun bir şekilde anılan oyuncu bu transferin bitmesi beklenirken sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'ye 2 yıllık imza atmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in adalesinde yırtık tespit edildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler