Mehmet Demirkol: 'Fenerbahçe'de total bir kalite eksikliği var...'

28.01.2018 - 10:00 | Son Güncellenme: 28.01.2018 - 10:00

Mehmet Demirkol: 'Fenerbahçe'de total bir kalite eksikliği var...'

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

 

Fenerbahçe orta sahası hakkında pek düşünmeye gerek yok aslında. Yaratıcı oyuncuları yok çünkü. Karşılarında durun yeter. Fenerbahçe kanatları kullanma alışkanlığını kazandı.

 

Fenerbahçe ilk yarıda rakibe nefes aldırmadı. Pas arası yapıyorlardı sürekli, baskı yapıyorladı. Topu taşıyacak isimlere top aldırmadılar.

 

Fenerbahçe'de total bir kalite eksikliği var ve kenarda oturan kaliteli oyuncular tercih edilmiyor. Aykut Hoca Trabzonspor'a göre bir takım oluşturmuş. Genel olarak rakibe göre oynuyor zaten Aykut Kocaman.

 

Hasan Ali Kaldırım'ın nerede oynayacağı maçtan önce bilinmiyordu. Maç bitti, Hasan Ali'nin nerede oynadığını hala bilmiyoruz.

Aykut Hocaya bir soru sormak lazım. Forvet oynadığı yıllarda arkasında böyle bir dörtlü ister miydi. Forvetler için bu dörtlüyle oynamak zordur.

Fenerbahçe'nin ilk yarıda defansif tedbir alarak oynadı. Fenerbahçe'nin hücumda ise duran top harici gol şablonu yok. Sezon başından beri yok zaten bu. Fenerbahçe şöyle gol atar diyemiyoruz. Sadece duran toplar aklımıza geliyor.

Aykut Kocaman'ın Soldado'yu oynatmaması çok ilginç Orta saha özellikleri de olan bir oyuncu. Hatta ben Sosa etkisi yaratabileceğini de düşünüyorum. Ancak bu kadar etken varken Aykut hocanın onu oynatmamasını anlamıyorum.

Fernandao ve Alper Fenerbahçe'nin hücum ikilisi değil. Ligin orta sıra takımlarından birisinin bile hücum ikilisi olamazlar.

 

Aykut Kocaman defansif futbol oynatıyor diyorlar. Ben Katılmıyorum. Aykut Kocaman hücum yapmıyor. Herhangi bir hücum planı yok.

 

Senin için hazırladığımız haberler