Mehmet Demirkol: "Fernando Muslera heykeli dikilecek bir adam"

İsa Kethüda
19.02.2024 - 08:36 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 08:40

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında yayınlanan "Karşı Karşıya" isimli programda Galatasaray - MKE Ankaragücü maçını yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol: "Fernando Muslera heykeli dikilecek bir adam"

AJANSSPOR-HABER

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Ankaragücü deplasmanındaki 3-0'lık galibiyetini ve Perşembe günü Çekya'da oynananacak Sparta Prag - Galatasaray maçlarını değerlendirdi. Demirkol, "Galatasaray, zeminin kötü olduğunu yüksek temposuyla göstermedi. Emre Belözoğlu, rakibi yormak istedi ama Galatasaray çok rahat bir şekilde golleri buldu ve kazandı" yorumunu yaptı.

"İtalya kafasını açtı Berkan'ın"

Berkan Kutlu'nun İtalya'da geliştiğini ifade eden 53 yaşındaki yorumcu, Okan Buruk döneminde gelişim kaydetmeyen futbolcu olarak Kazımcan Karataş'ı söyledi. Ünlü isim, "İtalya kafasını açtı Berkan'ın. Kazımcan Karataş'ta belki İtalya'ya gitse kafa açılırdı. Kazımcan Karataş, olmayan nadir futbolculardan biri. Okan Buruk geldikten sonra gelişim kaydetmeyen futbolcu var mı başka?" dedi.

"Güçlü duruyor Derrick Köhn"

Kış transfer döneminde Hannover takımından Galatasaray'a transfer olan Derrick Köhn'ün ilk maçını değerlendiren isim, "Güçlü duruyor Derrick Köhn, zeminde kötü ama karşısında onu zorlayacak bir takım yoktu. Ama birebirde kalınca güçlü bir adam, geçmek o anlamda zor Köhn'ü" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın iptal edilen golünde karar doğru mu? Trio'da tartışıldı!
Habere Git

"Fernando Muslera heykeli dikilecek bir adam"

Fernando Muslera'nın sezon sonunda sözleşmesinin bitmesi hakkında yorum yapan ünlü yorumcu, "Hiçbir Galatasaray yöneticisinin adı ne olursa olsun 'Sen git abi, seninle sözleşme yenilemeyeceğiz' diyeceğini zannetmiyorum. Muslera, kendisine çok iyi bakan ve lider bir adam. Bence burada bir pazarlık var belki fiyatı düşürebilir miyiz diye ama Muslera ile vedalaşılamaz. Fernando Muslera heykeli dikilecek bir adam. Muslera'nın kapladığı yeri, doldurabilecek kimse yok" diye konuştu.

"Alman Milli Takımı'na göz kırpıyor"

Maçın adamı olarak Davinson Sanchez'i söyleyen Mehmet Demirkol, "Maçın adamı kesinlikle Davinson Sanchez'dir. Kerem Demirbay'da, Alman Milli Takımı'na göz kırpıyor ama Sanchez 2. golde iki kez topu kaptı ve en sonunda golünü attı" açıklamasını yaptı.

"Ortada görüyorum maçı"

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında sahasında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray, Prag'a gidecek. Galatasaray'ın skor avantajı almasının önemli olduğunu vurgulayan Demirkol, "Ortada görüyorum maçı, Galatasaray'ın savunma arkasına rakibini sarkıtmasını beklemiyordum ve daha yakın oynamasını bekliyordum. Prag topu kaçırıyor ve boş alanda oynuyor topu" dedi.

İlgini Çekebilir
Tugay Kerimoğlu, maç sonu Galatasaraylı yıldızı öve öve bitiremedi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler