Mehmet Demirkol'dan Kayserispor - Fenerbahçe maçı yorumu

21.12.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 21.12.2023 - 21:13

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup ettiği maç hakkında yorumlar yaptı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Kayserispor - Fenerbahçe maçı yorumu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 16'ncı haftasında Kayserispor deplasmanında 4-3'lük galibiyet alan Fenerbahçe'yi değerlendiren Mehmet Demirkol, Fred'in son saniyelerde gördüğü kırmızı kart hakkında "Fred'in Fenerbahçe'nin oyununda çok değerli bir rolü var. Fred'in yokluğunu çok hissedecek Fenerbahçe. Son saniyede olmayışı bir de çok yıpratıcı oldu." yorumunu yaptı.

"Zorbay Küçük, 'Fred bana küfür ediyor' diyor Umut Nayir'e"

Demirkol, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred'in gördüğü kırmızı kart hakkında "Fred'in kırmızısı için şu an bir açıklama yok yayına başladığımızdan beri. Bizim anladığımız Zorbay Küçük, 'Fred bana küfür ediyor' diyor Umut Nayir'e. Eğer böyle bir şey varsa Fred, Zorbay Küçük'le ağzını kapatarak konuşuyor sonra Zorbay Küçük 3-4 adım atıp geri dönüyor. Acaba orada küfür etti, Zorbay Küçük'ün de 'A bu bana küfür etti' diyip dönüp kırmızıyı çıkardı." açıklamasını yaptı.

"Mert Hakan, Fenerbahçe için bir yük"

Mert Hakan Yandaş'ın gördüğü kırmızı kart hakkında yorumlarda bulunan ünlü yorumcu, Fred'in de gördüğü kırmızı kartın sebebinin Mert Hakan Yandaş olduğunu burguladı. Demirkol, "Mert Hakan, Fenerbahçe için bir yük. Anlamsız bir faul yapıyorsun, rakibinin sırtını itiyorsun. Git işini yap, barajını kur. Mert Hakan'ın yaptıklarının alt alta yazsan muhtemelen istatistiklerinden fazla tutar. Emre Belözoğlu'culuk oynuyor ama Emre Belözoğlu topçuydu yani. Adam işini yapıyordu. Hakem kötü de bir maç yönetmedi o dakikaya kadar. Olayları bu hale getiren adam Mert Hakan. Bu kadar sorumsuzluk fazla. Kaldırmaz büyük takım için." ifadlerini kullandı.

"Batshuayi topu kırmaısna rağmen hat-trick yaptı"

Fenerbahçe maçına kadar bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda 3 kez gol yiyen Kayserispor hakkında yorumlarda bulunan 53 yaşındaki ünlü isim, "Kendi evinde rakibin sadece 3 gol yemiş ve Edin Dzeko'n yok. Batshuayi, topu kırmasına rağmen hat-trick yaptı" şeklinde konuştu.

"Galatasaray'da kart görürse ne olacak?"

İrfan Can Kahveci'nin Kayserispor maçında sarı kart sınırında olmasını ve Kayserispor maçında yedekte başlamasını değerlendiren Mehmet Demirkol, "İrfan Can Kahveci neden sarı kart görüyor, Mert Hakan'lık yaptığı için. İrfan'ı Kayseri'de koruyorsun güya ama Galatasaray'da kart görürse ne olacak?" dedi.

"Tebrik ediyorum İsmail Kartal'ı"

İsmail Kartal'ın Kayserispor maçı öncesinde hazırladığı tüm planın Fred ve Mert Hakan'ın kırmızı kart görmelerine kadar tuttuğunu söyleyen spor yorumcusu, "Crespo, topu tutmak için lazımdı Fenerbahçe'ye. Cengiz bu maça kadar asla yok ve onunla başlıyorsun, İsmail hocanın istediği gibi gitti her şey Mert Hakan'a kadar. Tebrik ediyorum İsmail Kartal'ı" diye konuştu.

"Bu olacak iş değil"

Fenerbahçe'nin ilk yediği golde Serdar Aziz'in hatası olduğunu söyleyen Mehmet Demirkol, maçta verilen iki penaltının da penaltı olmadığı kanısında olduğunu söyledi. Ünlü isim, "Koşan oyuncu koşuyu kesmeyecek. Sprinti Serdar atıyor, İsmail geliyor diye duruyor. Bu olacak iş değil. Penaltılar bence benim standartlarıma göre ikisi de penaltı değil ama verdi hakem" yorumunu yaptı.

"Senin hatalarından dolayı"

Ünlü spor yorumcusu, Fenerbahçe'nin yediği gollerin futbolcuların hatalarından kaynaklandığı ifade etti  ve "Gol yemeden kazanan bir takım aslında Kayserispor ve senin yediğin gollerde senin hatalarından dolayı" diye ekledi.

"Teknik direktör başarısıdır bu"

Fenerbahçe'nin liglerin bir hafta kaydırılmasından dolayı iki hafta üst üste 2 maçı deplasmanda oynamasını ve bu maçlarda 6 puan çıkarmasının İsmail Kartal'ın başarısı olduğunu şu sözlerle söyledi:

"Beşiktaş ve Kayseri deplasmanları oynadı üst üste Fenerbahçe ve 6 puan aldı. İsmail Kartal'ı tebrik ederim, teknik direktör başarısıdır bu."

"Benim aldığım bilgiye göre..."

Mehmet Demirkol, kendisine gelen bilgiye göre Galatasaray derbisinde Fenerbahçe'nin 37 yaşında Boşnak santrforu Edin Dzeko'nun forma giyeceğini açıkladı.

Demirkol, "Benim aldığım bilgiye göre Edin Dzeko Galatasaray maçında oynayacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler