Gazeteci Mehmet Demirkol Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Açıklamalarını Değerlendirdi

20.03.2023 - 17:47 | Son Güncellenme: 20.03.2023 - 18:14

Usta gazeteci Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Sevilla maçı ardından yaptığı çarpıcı açıklamaları değerlendirdi.

Gazeteci Mehmet Demirkol Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Açıklamalarını Değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Usta gazeteci ve yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalında yayınlanan Karşı Karşıya programında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Sevilla maçının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

"Kaybetseler kavga çıkardı"

Jorge Jesus'un Süper Lig'de play-off gerektiğini savunması hakkında Demirkol “Play-off fikrine katılmıyorum. Neden söylüyor play-off oynanması gerektiğini; Hatay ve Antep maçları devreden çıktığı için. Şunu söylemek lazım ki Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Hatay, Antep karşılaşmamalarından birbirlerine bir üstünlük sağlayamıyorlar. Bunlarda biri sağlıyor olsaydı, mesela Fenerbahçe ya da Galatasaray bundan bir hafta önce bu iki takımdan birine yenilmiş olsaydı, sence böyle mi geçerdi bu? Kavga çıkardı.” dedi.

"Ne hissedersin?"

Jorge Jesus'un Süper Lig'e karşı düşüncelerinde ligdeki ilk sezonunda ortaya çıkan gerginliklerden kaynaklı olduğunu savunan Demirkol “Fenerbahçe, Adana Demirspor maçından sonrası ciddi ciddi ligden çekilmeyi tartıştı. Yönetim kurulunda oylama yapıldı hatta, Ali Koç söyledi bunu. Sen yurt dışında bir yere çalışmaya gidiyorsun; dili bilmiyorsun, Çalıştığın kulüp diyor ki bu lig doğru gitmiyor, ligden çekilmeyi oylayalım mı? Ne hissedersin?” dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye derbi öncesi yıldızlarından kötü haber!
Habere Git

"Jesus söyleyince mi sorun oluyor"

Jesus'un maçların sahada değil masa başında kazanıldığı yönündeki ifadesi hakkında Demirkol "Bunu ilk söyleyen Jesus mu? Herkes bunu söylediği için adam bunu söylüyor. Senin başkanın söylüyor, senin yöneticin söylüyor, rakip başkan söylüyor, rakip yönetici söylüyor, rakip teknik direktör söylüyor. Herkes söylüyor, Jesus söyleyince mi sorun oluyor?" dedi.

"Jorge Jesus ne demişti?"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin Sevilla'yı 1-0 mağlup etmesine rağmen Avrupa'ya veda ettiği maçın ardından "Bizim büyük hedefimiz ligi kazanmak. Hala 1. sırayı tekrar alabileceğimize inanıyoruz. Bu ligin sportif anlamda gerçekliği yok saha içinde. Ligi kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum. Benim fikrim bu. Ben maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Bana göre ilk 4 takımın play-off oynaması gerekiyordu. Maçlar sahada kazanılmalı, masa başında değil. Tabii ki ülkenin yaşadığı trajedi futbolun önünde. Biz tekrar 1. sırayı almak için elimizden geleni yapacağız. Türkiye Kupası'nı da almak için çalışacağız'' ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler