Mehmet Demirkol: Galatasaray'ın transferini Alman hükûmeti engelliyor

12.08.2024 - 17:01 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 18:01

Socrates Dergi YouTube kanalında yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın transferine Alman hükûmetinin engel olduğunu kaydetti. Detaylar...

Mehmet Demirkol: Galatasaray'ın transferini Alman hükûmeti engelliyor

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Galatasaray'ın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirkol, Alman hükûmetinin transfere el attığını ifade etti. İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları...

"G.Saray'ın aradığı seviyede değil"

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın sağ ve sol bekinin performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Savunma kanatlarının oyuna dahili düşük Galatasaray'da. Leo Dubois, pek bir şey yapamadı. Özellikle Hakim Ziyech ile oynayınca. Orada bir eksik var. Derrick Köhn uğraşıyor ama Galatasaray'ın aradığı seviyede değil. Orada ekstra bir oyuncunun rakip defansı meşgul etmesi gerekiyor."

"Alman hükûmeti engel oluyor o işe"

Transferde Rusya ekiplerinden Spartak Moskova ile anılan Derrick Köhn için Demirkol, "Derrick Köhn'ü yedeklemek lazım en azından. Transferi de konuşuluyor. Spartak Moskova istiyormuş. Ama orda Alman hükûmeti engel oluyor o işe. Kapandı diye geliyor haber. Rusya'ya Alman oyuncuların transferi konusunda sorun var deniliyor." Şeklinde konuştu.

"Bana ilginç geliyor"

Mehmet Demirkol, Sarı-Kırmızılıların stoperleri hakkında ise şu yorumu yaptı: "Stoper konusu bana ilginç geliyor. Victor Nelsson geçen sezon da kötü başlamıştı. Davinson Sanchez bence ligin en iyi stoper, Abdülkerim de toparlar. Bekler de oynarsa stoperlerin performansı da yükselir."

İlgini Çekebilir
"Kerem Aktürkoğlu'nun gidişiyle ilgili net bir durum var"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler