Mehmet Demirkol gündemi değerlendirdi

03.10.2019 - 20:38 | Son Güncellenme: 03.10.2019 - 17:54

Mehmet Demirkol gündemi değerlendirdi

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports ekranlarında yayınlanan beIN Manşet programında gündemi değerlendirdi.

Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimizin son durumunu değerlendiren Demirkol'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Abdullah Avcı acaba başka bir oyun mu deneyecek? Başka bir kadro ile başka bir oyun mu istiyor? Rakip hafta sonu Manchester City ile oynayacak. Rakip geçen senenin flaş ekibi. Gollü galibiyet almak istemekle gollü galibiyet alınmaz. Yeni bir başlangıçtan bahsetti Abdullah hoca. Oyunun ne olduğunu merak ediyorum. Bir Premier Lig ekibine karşı uzun top oynamak canını sıkabilir. 

"Beşiktaş'ın en iyi stoperi Gökhan Gönül"

Bence Beşiktaş'ın elindeki en iyi stoper Gökhan Gönül. Oyunu iyi kuramazsan hiçbir oyuncu iyi görünmez. Kolay bir maç değil. Tempo yapmak mantıklı olmayabilir. Neyi iyi yapabiliyorsan onu yap. Altyapı kötü diyoruz ama yabancı futbolcular var, yine futbol kötü. Belli ki üst yapı problemi de var. Biz hazır olamıyoruz. Umarım Beşiktaş için bugün hazır olma günüdür.

"Okan Buruk, Abdullah Avcı'nın yapmadığı şeyi yapıyor"

Borussia Mönchengladbach büyük oyuncular yetiştiren köklü bir kulüp. Epureanu'nun oynadığı ve oynamadığı maçlarda Başakşehir'in oyunu çok değişiyor. Duran top organizasyonunu gole çevirme yüzdesinden rakibin gole çevirmeme oranına kadar birçok şeyi etkileyen bir oyuncu. Hoca eğer onu dinlendiriyorsa, Başakşehir bu sene şampiyonluğu kafasına koymuş durumda. Okan Buruk, Abdullah Avcı'nın yapmadığı şeyi yapıyor. Roma maçında dağıldılar ama golü yiyene kadar kötü değildi. Başakşehir'in kadrosu hala iyi. 

2000'lerin başında yakalamıştık Avrupa'yı ama fark açıldı ve açılmaya da devam ediyor. Bu işler kolay değişir, yakalayabiliriz. Belçika 8 senede, Almanya 3 senede değiştirdi. Bu durum göz korkutmasın... Yeter ki Türkiye'nin bir numaralı maçında top oyunda 47 dakika olmasın. İnşallah bugün bir başlangıç olur. PSG'ye karşı mücadeleyi övebiliriz ama Wolves'a karşı oyunu da istiyoruz. 

"Herkesi biraz daha kötü gösteriyor"

Obi Mikel mental ve fizik olarak geride kalmış gibi. Herkesi biraz daha kötü gösteriyor. Basel zor bir rakip. Trabzonspor'un Beşiktaş maçındaki oyunu, Basel için yeterli olmayabilir.

Senin için hazırladığımız haberler