Mehmet Demirkol Hakemlerin Ne Kadar Para Aldığını Açıkladı!

22.08.2023 - 10:44 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 10:54

Samsunspor -Fenerbahçe, Beşiktaş-Pendikspor ve Galatasaray- Trabzonspor maçında hakemlerin gündeme gelmesinden sonra Mehmet Demirkol açıklama yaptı.

Mehmet Demirkol Hakemlerin Ne Kadar Para Aldığını Açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Socrates Youtube kanalında açıklamalarına devam eden ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, hakemlerin ne kadar para aldığını açıklarken Beşiktaş-Pendikspor maçında iptal edilen gole de değindi. İşte Demirkol'un yorumları...

''Zor hakem bulursun''

Hakemlerin aldıığ paraya değinen Demirkol, "Sen o kadar para yatırdın, 1000 dolar almıyor adam maç başı. Yeni yetişecek; Boğaziçi Üniversitesi mezunu, İngilizcesi var, hakem olmak istiyor adam, iyi çalışıyor. Peki kaç para? 250 TL. Zor bulursun." ifadelerini kullandı.

''Olmayan görüntüden karar verilmesi beklenir mi?''

Beşiktaş-Pendikspor maçında iptal edilen gol hakkında konuşan Demirkol, "Kamerayı doğru koyun ya? Kamera yok ya! Nasıl ispat edeceğiz? VAR'ın önünde görüntü yok! VAR'da görüntü yok. Olmayan görüntüden karar verilmesi beklenir mi?" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Arnavut golcü geliyor!
Habere Git

''Varsa böyle bir delikanlı...''

Hakemler hakkında yapılan açıklamalara değinen Demirkol, "Bir kulüp başkanı çıkıp diyecek ki biz haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz ama hakemin kötü niyeti olduğunu düşünmüyoruz. Biz hakemlerimizi destekleyeceğiz. Varsa böyle bir delikanlı, bir gün. Kaynarken ortalık... Taraftar 'konuş' derken. olay değil." dedi.

''Hakem olacağım desin kapısını kitlerim''

Hakemlik için oğluna izin bile vermeyeceğini söyleyen Demirkol, "Benim oğlum gelse 'baba ben hakem olmak istiyorum dese' ben ki çocuklarıma her şeyi serbest bırakırım. Kötü alışkanlıklardan bahsetmiyorum. Hakem olacağım desin kapısını kitlerim. Okula yollamam." dedi.

''Bırakın işini rahat yapsın'2

Atilla Karaoğlan hakkında açıklama yapan Demirkol, "Bu adama (Atilla Karaoğlan) UEFA demiş ki U17 finalini sen yönet. Benim beğendiğim bir hakem değil ama bir yetenek var değil mi adamda bu maç verilmiş. Bırakın işini rahat yapsın." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler