Mehmet Demirkol: "Hayatım boyunca gördüğüm..." Galatasaray

13.05.2024 - 22:12 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 22:33

Mehmet Demirkol, Süper Lig'de Galatasaray'ın, Fatih Karagümrük'ü mağlup ettiği maçın ardından Sarı-Kırmızılı oyuncular hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol: "Hayatım boyunca gördüğüm..." Galatasaray

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de lider Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etmeyi başardı ve puanını 99'a yükseltti. Bu maçın ardından Socrates Dergi YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, Barış Alper Yılma'a övgüler yağdırdı.

"Canavar gibi"

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'dan övgüyle bahseden Mehmet Demirkol, "Galatasaray işi oyunla çözmedi. Oyuncuyla çözdü diyebiliriz. Barış Alpere nazar değmesin canavar gibi. Hele o yaptığı asist... Mertens'e asisti için teşekkür etti ama asıl kendi asisti çok acayipti." dedi.

"Yakın tarihte örneği yok"

Sözlerine devam eden Demirkol, "Benim hayatım boyunca gördüğüm en acayip asistlerden biriydi. Bu kadar kararsız bir oyuncudan kararlı oyuncu haline gelmesi inanılır gibi değil. Yakın tarihte örneği yok.  Şunun gibi bir oyuncu diyemiyorum. Türk oyunculara benzemiyor. Hem fizik hem de kararlılık olarak. " dedi.

"Zaha kalır mı bilmiyorum"

Sarı-Kırmızılıların oyuncuları hakkında da yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, "Okan Buruk sezon sonunda bazı isimlerle vedalaşmak ister gibi geliyor. Kerem gidecek gibi duruyor. Teklifler olduğu da söyleniyor. Zaha kalır mı mesela bilmiyorum. Biraz teklifle ilgili olabilir. Ama belki seneye o da uyum sağlayacak. Anladı mevzuyu çünkü. Lider olmak için uğraştı ama olmadı.

Sezon başında planda Mertens yok ki. Barış Alper de yok ön tarafta. İdeali Zaha, Kerem ve Ziyech ya da Tete'ydi çünkü." ifadelerinde bulundu

Senin için hazırladığımız haberler