Mehmet Demirkol: "Hayatımda böyle bir anlaşma görmedim"

12.09.2024 - 23:54 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 00:53

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray yönetimini topa tuttu. Eski yönetici Erden Timur hakkında konuşan Demirkol, yapılan kontratları da eleştirdi. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Hayatımda böyle bir anlaşma görmedim"

AJANSSPOR - HABER

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Rafine TV YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Demirkol, Galatasaray yönetimi hakkında konuşurken, "Dünyanın hiçbir yerinde kulüpte yer alamaz" çıkışında bulundu. İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları...

"Dünyanın en iyi 3'üncü, 4'üncü santrforunu alıyorsun"

Victor Osimhen hakkında konuşan Demirkol, "Osimhen mesela, bence dünyanın en iyi 3. 4. santrforunu alıyorsun, Mbappe, Haaland ve Osimhen gelir. Kim var bilmiyorum başka. Ama sağ açığın, sol açığın yok. Sol bekin, sağ bekin yok. İçerideki oyuncuları değersizleştirme de var" dedi.

"Ligin en iyi orta sahalarından biri ama..."

Sözlerine devam eden Demirkol, Kerem Demirbay'ın ligdeki en iyi orta sahalardan biri olduğu belirtti. Demirkol, "Bence Kerem Demirbay, ligin en iyi orta sahalarından biri ama yokmuş gibi davranılıyor. Anlayamıyorum, kötü yönetiliyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Fatih Terim hak etmiyor onu"
Habere Git

"Erden Timur'un yarattığı boşluk..."

Galatasaray'ın çok kötü yönetildiği yorumunda bulunan Mehmet Demirkol, "Galatasaray çok kötü idare ediliyor! Çok kötü! Yani Erden Timur'un yarattığı boşluk benim zannettiğimden daha büyük. Kadronun bu hale gelmesi... Kerem'i satıyorsun 12'ye o parayı iki oyuncuyu göndermek için kullanıyorsun" ifadelerini kullandı.

"Hayatımda böyle bir anlaşma görmedim"

Demirkol, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Sergio Oliveira'ya 5.8 milyon Euro gitsin diye para verdiler. Hayatımda böyle bir anlaşma görmedim. Böyle bir saçmalık olamaz. Bunu yaptığın anda, bu anlaşmayı yapanlar dünyanın hiçbir yerinde kulüpte kalamaz."

Senin için hazırladığımız haberler