Mehmet Demirkol: Hiç güven vermiyor! Bakışları 'Ben nerdeyim?' der gibi

23.09.2024 - 21:23 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 21:36

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği derbi mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol: Hiç güven vermiyor! Bakışları 'Ben nerdeyim?' der gibi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan derbide Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmesinin ardından yorumcu Mehmet Demirkol Socrates Dergi YouTube kanalında yorumlarda bulundu.

"Fenerbahçe'nin oyunu çok kötü"

Fenerbahçe hakkındaki düşüncelerini aktaran Demirkol: "Amrabat artık ilk 11’deki yerini alır. Union Saint Gilloise karşısında başka bir oyun olacağını düşünüyorum. Szymanski’nin sürekli oyunun merkezinde olmasıyla ilgili karar, Becao ile ilgili karar, bunlara yeni boyutlu yaklaşımlar lazım. Oyun çok kötü. Çizilen, uygulanan oyun çok kötü. Ligin ve Avrupa’nın sonrasıyla ilgili kadroya baktığımızda bu kadar ortalığı yakacak bir şey yok.

Şampiyon olursa Fenerbahçe'nin psikolojisi düzelir

Fenerbahçe’nin psikolojisi şampiyon olursa düzelir. Ali Koç Fenerbahçe’nin başına geldiğinden beri Fenerbahçe bu sene kesin şampiyon olmamız lazım diyor ama olamıyor. Her seni yeniden reset atılıyor ve her şey değişiyor. Mourinho ‘iki sene sonra şampiyon olamazsam giderim’ diyor ‘Şampiyon olacağım’ demiyor.

Djiku pamuk şeker gibiydi

En-Nesyri’nin yüz ifadesi ‘Nerdeyim ben?’ der gibi sanki. Hiç güven vermiyor. 20 milyon Euro Türkiye için çok para. İspanya için çok bi para değil. Bonservis bedeli onun üzerinde baskı oluşturmaz. Djiku neden bu halde? Geçen sene milletin ağzına basıyordu dün pamuk şeker gibiydi. Mourinho’nun açıklaması da Acun Ilıcalı’nın açıklması da biraz boş açıklamalar.

Fred kötü değil. Oyun kötü olduğu için Fred kötü gözüküyor.

G.Saray derli toplu olsa çok daha ağır sonuçlar çıkabilirdi

Bu mağlubiyetten gereksiz sonuçlar da çıkartılıyor. O kadar da değil sonuçta bir tane maç bu. Galatasaray biraz daha derli toplu oynayabilseydi çok daha ağır bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Yunus çok soğukkanlı ve çok iyi oynadı barış Alper için aynı şeyi söyleyemem. O da çok iyi oynadı ama standardı başka bir seviyeye koyduğu için daha iyisini bekliyorsun" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler