Mehmet Demirkol: İnanılmaz bir adam, Gürcüler de hayran kaldı!

19.06.2024 - 01:04 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 01:07

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçtan sonra Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yorumlarda bulundu.

Mehmet Demirkol: İnanılmaz bir adam, Gürcüler de hayran kaldı!

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin Gürcistan'ı yenerek turnuvaya galibiyetle başlamasının ardından Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yorumlarda bulundu. 

''İnanılmaz bir adam''

Arda Güler'in performansı hakkında konuşan Mehmet Demirkol, çok şanslı olduğumuzu söyledi. Demirkol, ''Arda star mı, süperstar mı, megastar mı, ultrastar mı, gigastar mı bilmiyorum… Hakikaten çok değişik bir adam. Tabii ki eksiği yok mu var ama Messi’yi koşturmuyorlardı.'' dedi. 

''Bütün Gürcü oyuncular elini sıktı''

Arda hakkında konuşmaya devam eden Demirkol, ''Arda’yı da koşturmamak lazım. Arda’yı rahat ettirecek bir düzen lazım. ‘Oyundan çıksa mı acaba’ derken 28 metreden gol attı. Tam o hizadaydık. Ayağından çıktığı anda gol olduğu belli. Herkes biliyor gol olacağını. Henüz 19 yaşında. Kafamdaki tüm soru işaretleri bitti bugün. Barış Alper’de çok iyi oynadı ama Arda Güler gerçek bir 9 numara ile oynasa gol kralı yapar. Arda, gol attıktan sonra yabancı gazeteciler birbirine baktı ne oluyor diye. Maç bittikten sonra bütün Gürcü oyuncular elini sıktı. Çok şanslıyız ona sahip olduğumuz için.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler