Başarılı Yorumcu Mehmet Demirkol Jorge Jesus'un Fenerbahçe'deki Geleceğini Yorumladı

Burak Alaca
12.04.2023 - 22:38 | Son Güncellenme: 12.04.2023 - 23:10

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un akıbetini değerlendirdi.

Başarılı Yorumcu Mehmet Demirkol Jorge Jesus'un Fenerbahçe'deki Geleceğini Yorumladı

AJANSSPOR-HABER

Gazeteci Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalındaki Karşı Karşıya programında Fenerbahçe ile devam edip etmeyeceği merak konusu olan Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un durumunu yorumladı.

"Jesus'un istediği kanaatinde değilim"

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a sözleşme uzatma teklif ettiği haberini değerlendiren Demirkol "Ben Jesus’la devam edeceklerini düşünmüyorum. Jorge Jesus’un da çok istekli olduğu kanaatinde değilim. Çok net bir bilgi değil, kırıntılardan birleştirdiğim bir düşünce." dedi.

"Kalırsa 6-7 oyuncu değişir"

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile yola devam ettiği takdirde önümüzdeki sezon kadroda ciddi değişiklikler olacağını vurgulyan başarılı gazeteci "Eğer Jesus kalmak istiyorsa, muhtemelen devam edip 6-7 oyuncu değiştireceklerdir. Bunları yapmak gerektiğini düşünüyorum." dedi.

"Galatasaray ekstra bir seviyede olduğu için Fenerbahçe geride"

Fenerbahçe'nin bu sezon Portekizli teknik direktör yönetiminde başarılı bir grafik çizdiğini vurgulayan Demirkol "Performans açısından esasında puan ortalamasına bakıldığında şampiyonluk ortalamasında gidiyor Fenerbahçe. 2.20 olağanüstü, şampiyonsun demektir o ama Galatasaray çok ekstra bir seviye tutturduğu için Fenerbahçe geride." dedi.

"Bu adam oyunu biliyor"

Fenerbahçe'deki problemin teknik direktör kaynaklı olmadığını savunan Mehmet Demirkol "Jesus'a başarısız denilemez ama bu güvensizlik bu oyuncular özelinde, oyuncuların kendinden kaynaklanıyor, yönetimden kaynaklanıyor, camiadan kaynaklanıyor bilemiyorum. Geçen hafta Beşiktaş maçı bütün güven zincirinin yıkık olmasından kaynaklanıyor. Teknik direktör oymuş, şuymuş işi değil bu. Bunun neden kaynaklı olduğunu bulmak lazım. Bu adam test edilmiş bir adam. Biliyor bu oyunu iki defa Avrupa'da finale kalmış." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler