Mehmet Demirkol: "Jose Mourinho demek..."

13.05.2024 - 23:22 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 23:44

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de Ali Koç ve Aziz yıldırım arasında geçmesi beklenen başkanlık yarışı hakkında çarpıcı açıklamalarda ve bir iddiada bulundu.

Mehmet Demirkol: "Jose Mourinho demek..."

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı yarışında kimin kazanacağını tahmin ederken, Sarı-Lacivertlilerin gelecek sezon teknik direktör adayı arasında yer alan Jose Mourinho hakkında da konuştu.

"Adaylığını yanlış buluyorum"

Mehmet Demirkol, Ali Koç'un, tekrardan Fenerbahçe başkanlığına aday olmasını şu sözlerle değerlendirdi: "Ben Ali Koç'un yeniden adaylığını yanlış buluyorum. Çok açık aday olmayacağım diyorsun. Zaten en başta iki dönem için geliyorum demişti. En önemlisi ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar dedi bizzat. 

E ne peki vaadin, üyelere ne söylüyor o zaman. Biz mücadele edeceğiz, şampiyon olamıyoruz ama arkamızda mısınız diyor. Vaat ne anlamıyorum."

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Hayatım boyunca gördüğüm..."
Habere Git

"Ali Koç kazanır gibi"

Ali Koç'u, Aziz Yıldırım'a karşı başkanlık yarışında avantajlı gördüğünü kaydeden Demirkol, "Şu anki şartlarda Fenerbahçe'nin içinde konuştuğumuz insanlar, Sadettin Saran ve Ali Koç'un aday olduğu takdirde Aziz Yıldırım'ın mutlaka aday olacağını söylüyorlar. Bence kazanabilir Ali Koç, Aziz Yıldırım'a karşı. Öyle geliyor. Önceki gibi büyük fark olur diye düşünmüyorum ama yine de Ali Koç kazanır gibi geliyor." dedi.

"Mourinho demek"

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için ismi geçen Jose Mourinho hakkında da görüşlerini bildiren Demirkol, "Ali Koç, yeni ne önerebilir? Mourinho. O haberler boşa çıkmıyor. Neyle ikna edeceksin başka Fenerbahçeliyi? Mourinho demek yine bir 100 milyon dolarlık oyuncu masrafı demek. Bir paketi alıyorsun. Gelecek ben onla, bunla çalışmam diyecek. Çok zor onları da idare etmek." dedi.

 

Aziz Yıldırım'dan başkanlık ve Mourinho açıklaması

Öte yandan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını resmi olarak açıkladı. Yıldırım açıklamasında, Jose Mourinho ile görüştüğünü ve başkan seçilmesi halinde takımın başına getireceğini ifade etti. Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüşmesinde, "Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var" dediğini kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı! İlk vaadi Mourinho...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler