Mehmet Demirkol: "Kerem Aktürkoğlu ile Galatasaray arasındaki bağ..."

05.09.2024 - 01:04 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 01:23

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'dan 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica'ya giden Kerem Aktürkoğlu'nun transferini değerlendiri. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Kerem Aktürkoğlu ile Galatasaray arasındaki bağ..."

AJANSSPOR HABER

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'dan 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Portekiz ekibi Benfica'nın yolunu tutan Kerem Aktürkoğlu'nun transferini Socrates Dergi YouTube kanalında değerlendirdi.

"Son güne kadar çok iyi mücadele etti"

Yorumcu Mehmet Demirkol: "Galatasaray ile Kerem arasında çok büyük bir kopma vardı ama Kerem; buna rağmen son güne kadar çok iyi mücadele etti.

Kimsenin itirazı yoktur

Kerem, Galatasaray'da üç tam sezon oynadı. Bu üç sezonda 40 asist 40 golün üzerine çıktı. Bu çok iyi bir istatistik. Kaçırdığı goller de oldu ama büyük gelişme kaydettiği noktasında kimsenin bir itirazı yoktur. Milli takımımızın da çok değerli oyuncularından biri.

12 milyon Euro çok az

Umarım Kerem, 'Ben yapamıyorum döneyim Portekiz'in kültürüne alışamıyorum' deyip geri dönmez. 12 milyon Euro Kerem için çok az. Kerem’in 25 ile 40 milyon Euro arası olması lazım" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi kaç yıl?

Portekiz'in önde gelen ekiplerinden Benfica ile sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi 2029 yılının Haziran ayında sona erecek.

25 yaşındaki oyuncunun yıllık 2 milyon Euro kazanacağı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler