Mehmet Demirkol Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılışını yorumladı : "Dijital medyada ne kadar saçmalarsan o kadar izleniyorsun"

10.09.2024 - 22:31 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 22:46

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılışını ve hat-trick performansını yorumladı. İşte tüm detaylar.

Mehmet Demirkol Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılışını yorumladı : "Dijital medyada ne kadar saçmalarsan o kadar izleniyorsun"

AJANSSPOR HABER

Socrates Youtube kanalında ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Türkiye-İzlanda maçında 3 gol atarak Millilerimizin 3-1'lik galibiyete uzanmasında büyük rol alan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Hepimizin payı var burada"

Demirkol, Türkiye'deki taraftarlıkla ilgili ve sosyal medyadan yapılan yorumlar ile alakalı, "Milli Takımlarda oynayan tüm oyuncuları kaybedebiliriz. Türkiye'deki toksik ortam, kulüp mikro milliyetçiliği… Zannediyoruz ki oyuncular bundan hoşlanıyor ama hoşlanmıyorlar. Onların suçu gerçi konuşmuyorlar. Bu adaletsiz ortam, bu adamları büyük bir moralsizliğe itiyor. Hepimizin payı var burada." yorumunu yaptı.

"Kerem, kafası rahat olduğu yere gidiyor"

Kerem Aktürkoğlu'nun sıkça eleştirildiğini ve ıslıklandığını belirten yorumcu, "Benficalılar mutlu, Galatasaraylılar mutsuzdur. Kerem, kafası rahat olduğu yere, medeni olduğunu düşündüğü yere gidiyor. Yoksa Galatasaray'dan gidilir mi? Kaptansın yani. Biz, kendimizi sevmeyi öğrenmeliyiz. Kerem de kendisini sevmiyor. Suçlayamam ki Kerem'i, sen sürekli sopa yersen, enseye tokat yersen." ifadelerini kullandı.

"Büyük saçmalık dönüyor"

Dijital medyadaki bazı kişilerin saçma konuştuğunu dile getiren tecrübeli isim, "Dijital medyada ne kadar saçmalarsan o kadar izleniyorsun. Karşındakinin gerçek bir şeyden bahsetmediğini bil. Nerede olacağımıza bakıp kendimizi sevmemiz lazım. Büyük saçmalık dönüyor maalesef." dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun transferi

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon Euro ve sonraki satışından kardan %10 pay şeklinde bir paketle Portekiz devi Benfica'ya sattı. Portekiz ekibi milli futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler