Mehmet Demirkol: "Mourinho için iki ihtimal var"

26.09.2024 - 18:34 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 18:40

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun önündeki iki ihtimali açıkladı. Demirkol ayrıca, "Böyle devam ederse bu birliktelik çok uzun sürmez' dedi.

Mehmet Demirkol: "Mourinho için iki ihtimal var"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi ağırlayacak. Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, karşılaşma öncesi Socrates Dergi YouTube kanalında açıklamalarda bulundu.

"Bundan sonra iki ihtimal var"

Jose Mourinho için iki ihtimal olduğunu açıklayan Mehmet Demirkol, "Mourinho Fenerbahçe'nin en güçlü figürü. Teknik direktörü değil başkanı da aynı zamanda. Ali Koç'un 2. yılı olsaydı böyle olmazdı. O yüzden ne yapacaksa Mourinho yapacak. Bundan sonra iki ihtimal var: Mourinho, 'Ya bununla mı uğraşacağım kardeşim' diyebilir ya da 'Ben burada şampiyon olmaya geldim. Her şey benim istediğim gibi olacak' diyebilir" dedi.

"Galatasaray maçını kaybeden bizzat Mourinho"

Sözlerine devam eden Demirkol, "Ama bu Fenerbahçe yönetimini tekzip etmek olmayacak bizzat kendisini tekzip etmek olacak. Çünkü Galatasaray maçını kaybeden de bizzat Mourinho. Osimhen korkusu. Fenerbahçe'nin ön alan baskısıyla, geçen sene hemen hemen tüm maçlarda yaptığı gibi rakiplerine üstünlük sağlaması lazım" dedi.

"Bu istatistikten devam ederse bu birliktelik çok uzun sürmez"

Fenerbahçe - Galatasaray maçı hakkında da konuşan Demirkol, "Galatasaray maçında yarattıkları XG ile oynadıkları oyun, maçın ruhu çelişiyor. Maç hep Galatasaray'ın elinde. Kazanacak belli. Ama istatistiğe bakıyorsun garip bir durum var. Bu istatistikten devam ederse bu birliktelik çok uzun sürmez. Bunu hatırlama maçları olacak önümüzdeki 3 maç" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler