Mehmet Demirkol: "Mourinho'ya katılıyorum"

16.09.2024 - 14:21 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 14:39

Socrates Dergi YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya hak verdiğini açıkladı. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Mourinho'ya katılıyorum"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertli takımı değerlendiren Mehmet Demrkol, transfer konusunda Jose Mourinho'ya katıldığını açıkladı. Demirkol ayrıca Süper Lig'de de takım sayısının düşmesi gerektiğini belirtti.

"Lig 16 takım olmalı"

Trendyol Süper Lig'in 16 takımlı olması gerektiği yorumunu yapan Demirkol, "5. hafta ama 3 maç yapan var, 5 maç yapan var. Lig 16 takım olmalı. 16 iyi. 18 kaldırmaz. Biraz daha geç başlayalım lige" dedi.

"Kopma yaşanacak gibi duruyor"

Takımlar arasındaki dengesizliği dikkat çeken Demirkol, "Doğru planlama olmalı. Herkes yanlış yapıyor, biz doğrusunu yapıyor olamayız. 16 takım da iyidir. Acayip bir dengesizlik var takımlar arasında. Kopma yaşanacak gibi duruyor" değerlendirmesinde bulundu.

"Mourinho da söyledi. Katılıyorum"

Türkiye'de transfer döneminin geç sona ermesini de eleştiren Mehmet Demirkol, Mourinho'ya hak verdi. Demirkol, "Şu transfer dönemini de Avrupa'nın yaptığı gibi zamanında yapalım. Mourinho da söyledi onu. Katılıyorum. Dengemizi bozuyor. Saçma sapan bir baskı oluşuyor kulüpler üzerinde" şeklinde konuştu.

Avrupa'da transfer dönemi

Avrupa'da, aralarında Premier Lig, Bundesliga, Serie A, La Liga ve Ligue 1'in de bulunduğu birçok ligde yaz transfer dönemi 30 Ağustos itibarıyla sona erdi.

Türkiye'de geç sona erdi

Türkiye'de ise yaz transfer dönemi 13 Eylül'de sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler