Mehmet Demirkol: "Mustafa Hekimoğlu'ndan bunu beklemeli miyim bilmiyorum"

02.09.2024 - 16:53 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 17:05

Süper Lig’in 4. Haftasında Beşiktaş evinde ağırladığı Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Mücadeleyi yorumlayan Mehmet Demirkol, Mustafa Hekimoğlu'nu değerlendirdi

Mehmet Demirkol: "Mustafa Hekimoğlu'ndan bunu beklemeli miyim bilmiyorum"

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Süper Lig 4. hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Sivasspor’u Ciro Immobile ve Gedson Fernandes’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından yorumcu Mehmet Demirkol Socrates Dergi’de yorumlarda bulundu.

"Beşiktaş’ı çok beğendim"

Mehmet Demirkol: “Lugano karşısında yüksek tempolu bir maç oynandı. Bir 10 dakika belki sallandı Beşiktaş ama onun dışında yüksek bir ön alan presi uyguladı. Bu çok yorucu bir oyun. O maçın ardından Sivasspor karşısında sendelemesi beklenebilirdi ama ben çok beğendim Beşiktaş'ı. 

Muçi'den beklentim var

Immobile ve Rafa arasında bir uyum var. Etrafındakiler kadar iyi olursun. Bunun altını çizmeye çalışıyorum ben hep. Muçi geldi, Musrati geldi bunlar topçu mu denildi. Etrafındakilerle bakmak lazım. Benim Muçi'den de beklentim var. Finansal olarak zorunluluğun yoksa tut, gelişmesini bekle. 

Kafasında bitirmiş

Rey Manaj, Sivas’ı kafasında bitirmiş. Ne pas veriyor ne bir şey yapıyor… İkinci yarı bir tane pozisyoncukları var sadece, onda da şut denedi çaprazdan. Olacak iş değil. Tek başına oynamaya çalışıyor, arkadaşları istediği pas atmayınca azarlıyor. Kopmuş. Ne kadar değerli oyuncu olursa olsun içeriyi bozar. 

Bronckhorst'tan büyük cesaret

Van Bronckhorst’un Uduokhai’nin ilk maçında savunma çizgisini bu kadar öne çekmesi büyük cesaret. Mustafa Erhan Hekimoğlu yaşından daha olgun bir golcü gibi duruyor. Yaşı çok genç. Kısa süre aldığından dolayı skor yapmak isteyecek. Ondan bu soğukkanlılığı beklemeli miyim bilmiyorum. Asist de çok değerlidir bunu bilmesi lazım.

Angelo yerine Joao Mario'yu tercih ederim

Joao Mario çok iyi iş. Çok iyi bir sol kanat. Merkezde de oynar. Rafa’yı da dinlendirebilirsin, Muçi’yi de geliştirir aynı zamanda. Çok değerli oyuncu. Angelo Gabriel yerine Joao Mario’yu tercih ederim fakat hocanın kafasındaki ne önemli olan o. Fikstür işi çok karışık ve maalesef ki takımların kimyasını etkiliyor. 

Tel-Aviv maçı İstanbul'da oynanmak zorunda

Avrupa Ligi sistemi bir acayip, saçma sapan. Dördüncü torbadaki takım öyle bir kura çekiyor ki birinci torbadaki takımdan daha basit. Olmaması gereken bir şey. Tel-Aviv maçı İstanbul’da oynanmak zorunda. Eğer böyle bir risk varsa bu iki takımı aynı gruba düşürmezsin. Aynı Rus ve Ukrayna takımlarında olduğu gibi. Bu basketbolla aynı şey değil" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler