Mehmet Demirkol o pozisyonu yorumladı “Bunlara Türkiye’de faul çalınıyor”

Arif Can Yıldız
27.06.2024 - 01:44 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 01:49

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda Türkiye, Çekya’yı 2-1 mağlup etti ve adını son 16 turuna yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yorumlarda bulundu.

Mehmet Demirkol o pozisyonu yorumladı “Bunlara Türkiye’de faul çalınıyor”

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımımızın, Çekya’yı 2-1 yenerek gruptan çıkmasının ardından Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yorumlarda bulundu. 

"İki oyuncuyu ön plana almak lazım"

Yaptığı yorumlarda oyuncuların bireysel performansına değinen Demirkol: “Barış olağanüstü oynadı her denemesinde rakibi alt etti. Takımın bir numarasına yazıyorum bugün. Bir gereksiz denemesi oldu onun dışında mükemmel oynadı. Maçın da oyuncusu seçildi. Ferdi de olağanüstü oynadı ve çok güven verdi. İkisini de ön plana almak lazım

Tebrik etmeliyiz

Cenk’i tebrik etmeliyiz. Çok üzgündü süre bulamadığı için. Oyuna girdikten sonra her şeyi doğru yapmaya çalıştı. Bu oyuna Cenk veya Bertuğ Yıldırım lazım. Cenk’i kutlamak lazım. Üzgündü, mutsuzdu basın toplantısında da ‘süre almayı bekliyorum’ dedi. Girdi golünü attı. Kolay bir gol atmadı. Bu takım santrfor istiyor.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: “Şaşırdım! Montella’nın bunu yapacağını düşünmüyordum”
Habere Git

Bir şey yapalım dediler ama…

Biraz duyguya kapıldık maç içerisinde. Kenan ve Arda ‘kendimiz bir şey yapalım’ dediler ama öyle olmuyor. Bu seviyede makine gibi olmak lazım. Hakan attı golünü ve çok rahatladı. Kenan da çok iyiydi bugün. Mert Müldür de çok iyi oynadı. Merih ve Samet de uzun süre beraber oynamamasına rağmen gayet başarılı oldular. 

Montella’dan şahane bir plan bekliyorum 

Avusturya’nın teknik direktörü  Ralf Rangnick şahane bir analist. Bizim eksiklerimize çok iyi hazırlanacaklardır. Montella’dan şahane bir plan bekliyoruz. Bu sefer baştan aşağı sağlam bir plan bekliyoruz. Takım hakikaten ‘santrfor’ diye bağırıyor” ifadelerini kullandı.

“Bu İngiliz kararı”

Milli Takımımızın yediği goldeki tartışmalı hakem kararını da değerlendiren Demirkol: “Eğer o pozisyonda takımlar 11’e 11 olsa hakem faul çalabilirdi. Bu İngiliz kararı. Bunlara yüzde yüz faul çalınıyor Türkiye’de. Maç içerisnde Çekler de sertlik dozunu arttırdı. Maçın 11’e 11 olması halinde çalabileceği bir çok pozisyonu hakem çalmadı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler