Mehmet Demirkol: Okan Buruk onu küstürdü!

30.09.2024 - 17:28 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 17:39

Mehmet Demirkol, Galatasaray’ın Kasımpaşa ile 3-3 biten karşılaşmasını değerlendirdi. Demirkol, Victor Osimhen, Yunus Akgün ve Kerem Demirbay hakkında analizlerde bulundu.

Mehmet Demirkol: Okan Buruk onu küstürdü!

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Galatasaray’ın Kasımpaşa ile olan maçını değerlendirdi. Aynı zamanda Galatasaray’ın oyuncuları olan Yunus Akgün, Victor Osimhen ve Kerem Demirbay hakkında yorumlarda bulundu.

"Galatasaray’ın derinliği yok"

Galatasaray’ı değerlendiren Mehmet Demirkol, "Galatasaray bu fikstürden çıkmamış olsa kendi standartı 11 ile oynasa Kasımpaşa maçı sonucunu getirirdi. Ama baştan beri İtiraz ettiğimiz şey Galatasaray’ın derinliği yok" dedi.

"İki taraf da bunu hak etti"

İki tarafın da skoru hak ettiğini ifade eden Mehmet Demirkol, "3-0’dan sonra Kasımpaşa’yı övmek lazım. Orta saha da kesin bir üstünlük sağladılar. İlk yarı 3-2 ile girebilirlerdi devre arası. İki tarafta biz hak etmiştik diyordu ama iki taraf da bunu hak etti bence. Kasımpaşa çok parlak futbol oynadı 3-0’dan sonra" ifadelerini kullandı.

‘’Kasımpaşa, Galatasaray’ın sağ kanadını felç etti’’

Galatasaray’ın defansif sorunları olduğunu belirten Demirkol, ‘’Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında hiç kazanacak hali yoktu ama Muslera kurtarış rekorunu kırdı. 2.60 gol beklentisi verdi bu Fenerbahçe’ye. Kasımpaşa, Galatasaray’ın sağ kanadını felç etti 3-0’dan sonra. Fenerbahçe maçında dikkatleri çekmemişti ama söylemiştik. Bu hafta da bunun etkisi gözüktü’’ dedi.

"Geçen sene Oliveira’nın yaşadığı şeyi Kerem yaşıyor"

Okan Buruk’un Kerem Demirbay ile arasını daha iyi tutması gerektiğini belirten Demirkol, "Okan Buruk, Kerem Demirbay’ı küstürdü. Geçen sene Oliveira’nın yaşadığı şeyi Kerem Demirbay yaşıyor. Kerem’in küsmeye hakkı yok. Okan Buruk’u oyuncu idaresi iyi diye de beğeniyorduk. Bunları iyi dengelemek gerekir. Gabriel Sara’nın girdiği pozisyonlar, attığı goller tamam full paket adam kabul ama senin Kerem’e ihtiyacın olacak. Kesin. Hatta bazı maçlar 3’ünü birden oynatman gerekecek. Bugün eğer 3’ünü birden oynatmıyorsan Yunus’un şu an ki ekstra performansından dolayı. Kerem’i tam hazır tutman lazım’’ ifadelerini kullandı.

"Osimhen uzaylı"

Victor Osimhen’in 2.golü üzerine Demirkol, "Osimhen uzaylı adam. O topu şu pozisyonuna getiremez kolay kolay kimse. Ayak hareketleri, geri çekilişi, doğru dönüşü alması sırtında savunmacı varken. O tip doğru dönüşleri yapan adamlar daha kalındır. Osimhen incecik adam. Ona rağmen bitiriyor. İnanılmaz bir bitiricilik gerçekten’’ dedi.

Senin için hazırladığımız haberler