Mehmet Demirkol: "Okan Buruk, 'Size yetersiz diyorlar' demiş"

16.09.2024 - 15:35 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 15:47

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u yendiği maçı yorumladı. Demirkol, teknik direktör Okan Buruk'un özel dokunuşundan bahsetti.

Mehmet Demirkol: "Okan Buruk, 'Size yetersiz diyorlar' demiş"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'deki 5-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetini Socrates Dergi YouTube kanalında Mehmet Demirkol değerlendirdi. Demirkol, Okan Buruk'un öze dokunuşundan bahsetti.

Osimhen'in pozitif katkısı

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in pozitif katkısından bahseden Mehmet Demirkol, "Osimhen'in pozitif katkı yapacağını sadece oyunculuğuyla değil, inancıyla da yapacağını demiştim. İtalya basınına bakınca da o söyleniyordu hep. Onun da etkisi önemli duruyor" dedi.

"Jelert oynayabilir ama sanki Kaan gibi"

Sarı-Kırmızılı takımın sağ bekinin Kaan Ayhan olması gerektiği yorumunda bulunan Demirkol, "Galatasaray'da bir derinlik sorunluğu var. Beşiktaş'ta da var o. Galatasaray'a bakınca da en net sağ bek Kaan Ayhan gibi duruyor. Bazı maçlarda Jelert oynayabilir ama sanki Kaan gibi" şeklinde konuştu.

"Bence Okan hocanın işi bu"

Okan hocanın takımı maça hazırlamasından da bahseden Mehmet Demirkol, farklı bir noktaya dikkat çekti. Demirkol, "Galatasaray maçın başında çok yüksek pres yaptı. Hatta bu böyle devam etmez dedim. Bütün hafta boyunca ki medyadaki tartışmalar bence güzel yönlendirilmiş.

Bence Okan hocanın işi bu. 'Size yetersiz diyorlar' demiş. Herkes çok yüksek baskıyla, doğru bir oyun oynadı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler