Mehmet Demirkol, PFDK sevklerinde Fatih Terim'i örnek gösterdi

03.10.2024 - 16:30 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 16:39

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Galatasaray'da PFDK'ye sevk edilen Okan Buruk ve Michy Batshuayi için Fatih Terim'i örnek gösterdi. İşte tüm detaylar...

Mehmet Demirkol, PFDK sevklerinde Fatih Terim'i örnek gösterdi

AJANSSPOR - HABER

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Demirkol, Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk ve Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin PFDK sevklerini yorumladı ve Fatih Terim'i örnek gösterdi.

Buruk ve Batshuayi'nin sevkleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde hakeme yönelik tehdit suçundan dolayı, Michy Batshuayi ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

"Bu bir güç gösterisi"

Mehmet Demirkol, yapılan sevkler ile ilgili şunları söyledi: "Batshuayi'nin ki galiba geçen haftaki derbiden dolayı. Oraların çekilmesi yasaktır. Bu yasaktır derken, kulüpler bunu yasaklarlar. O yüzden büyük teknik direktörlerin, mesela Fatih hocayı belli açılardan çekmek yasaklanmıştır. Böyle bu iş. Bu bir güç gösterisi.

"Fransız ya da İngiliz hakem olsa"

Onu hakem duyuyor. Hakem bunu nasıl cezalandırmıyor ya da 'Ne diyorsun hocam sen?' demiyor. Fransız ya da İngiliz hakem olsa, hakem gelir kart göstermez, 'Hayırdır, anlamadım?' der. O kendi alanını korur. Bizde hakemin kendi alanını koruması söz konusu değil. Hakem oraya geldiğinde, 'Aman ben kazasız belasız atlatayım' diyor.

"Galip gelenler daha çok isyan ettiler"

Şu anki federasyon başkanı, Trabzonspor başkanı olduğu sürede bunlarla anılan bir isimdi. Bizde bu bir nişanedir, 'Düdük astırdık kardeşim.' O haklı bu haksız geç bir kenara. Bu hafta Fenerbahçe ve Beşiktaş maç kazandı, Galatasaray puan kaybetti. Galip gelenler daha çok isyan ettiler."

Senin için hazırladığımız haberler